Vendime të Senatit Akademik

Sep
17

Publikohet Vendimi i Senatit Akademik nr. 68, datë 15.09.2021

Vendimi i Senatit Akademik nr.68, datë 15.09.2021 “Për miratimin e kritereve dhe shpalljen e afatit të aplikimit për anëtarë në Bordin e Administrimit në Universitetin e Mjekësisë, Tiranë, përfaqësues të Universitetit”

DETAIL
May
25

Publikohet Vendimi i Senatit Akademik nr. 36, datë 20.05.2021

Vendimi i Senatit Akademik nr.36, datë 20.05.2021 “Për miratimin e listës së kandidatëve për Administrator të Universitetit të Mjekësisë, Tiranë”  

DETAIL
Oct
29

Publikohet Vendimi i Senatit Akademik nr. 102, datë 20.10.2020

Vendimi i Senatit Akademik nr. 102 datë 20.10.2020 “Për disa ndryshime në rregulloren “Për fitimin e titujve akademikë në Universitetin e Mjekësisë, Tiranë” të miratuar me vendim të Senatit Akademik nr. 33, datë 17.03.2020″  

DETAIL
May
20

Publikohet Vendimi i Senatit Akademik nr. 46, datë 19.05.2020

Vendimi i Senatit Akademik nr.46, datë 19.05.2020 “Për përzgjedhjen e anëtarëve të komisionit të apelimit (KA), në Universitetin e Mjekësisë, Tiranë”  

DETAIL
Page 5 of 9« First...34567...Last »