“Ditët e informimit të maturantëve”

“Ditët e informimit të maturantëve”

Të dashur maturantë,

Ju ftojmë të konsultoheni mbi pranimet në UMT gjatë ditëve të informimit të maturantëve sipas kalendarit në vijim:

Datë: 11, 12, 13 mars takimi do të jetë online në orën 14:00 në linkun e mëposhtëm;

Join Zoom Meeting
https://us05web.zoom.us/j/89286869447?pwd=4FMdunHQW9e2a9VnbaWMaNIiNT7IV8.1

Meeting ID: 892 8686 9447
Passcode: umt123456

Datë: 15 mars takimi do të jetë online në orën 13:00 në linkun e mëposhtëm;

Join Zoom Meeting
https://us05web.zoom.us/j/86718102160?pwd=WbConYlyZNposx7nJ5KdtgsDBBmALZ.1

Meeting ID: 867 1810 2160
Passcode: umt123456

Datë: 28 dhe 29 Mars takimi do të jetë onsite në Pallatin e Kongreseve.

Ju mirëpresim!