Konferenca Shkencore gjatë Panairit të Kujdesit të Shëndetit dhe Bukurisë

Konferenca Shkencore gjatë Panairit të Kujdesit të Shëndetit dhe Bukurisë

Panairi i Kujdesit të Shëndetit dhe Bukurisë, vjen në Tiranë, pranë Teatrit të Operas dhe Baletit, në 11- 12-13 Nëntor☀️
Gjatë këtij panairi do të organozohet Konferenca Shkencore me pjesëmarrjen e pedagogëve të UMT. Konferenca është në proces akreditimi nga Qendra e Zhvillimit Profesional UMT (9 kredite falas për pjesëmarrësit).