Njoftim në kuadër të Thirrjes “Science with and for Society 2020” të programit Horizon 2020 Swiss NGO RightsTech Women

Njoftim në kuadër të Thirrjes “Science with and for Society 2020” të programit Horizon 2020 Swiss NGO RightsTech Women

Të nderuar pedagoge!

Drejtoria e Programeve Ndërkombëtare,

Agjencia Kombëtare e Kërkimit Shkencor dhe Inovacionit,

Horizon 2020 National Contact Point,

ju bejne me dije se në kuadër të Thirrjes “Science with and for Society 2020” të programit Horizon 2020 Swiss NGO RightsTech Women (e cila është OJF Zviceriane e fokusuar në avancimin e  të drejtave të njeriut, grave dhe vajzave në shkencë, teknologji, inxhinieri dhe matematikë) ofron ekspertizën  e saj në Topic:

 

  • SwafS-01-2018-2019-2020: Open schooling and collaboration on science education
  • SwafS-24-2020: Science education outside the classroom
  • SwafS-26-2020: Innovators of the future: bridging the gender gap

 

Të gjithë të interesuarit që duan të bashkëpunojnë në këto tema, mund të kontaktojnë me pikën e kontaktit Znj.  Ellen Walker, e-mail: ellen.walker@rightstech.org, me qëllim krijimin e konsorciumit, gjetjen e koordinatorit dhe aplikimin në Topic e seleksionuar.

Për me shumë klikoni linkun:

http://umed.edu.al/wp-content/uploads/2019/09/RTW_SwafS_Partner-search-form-2020-1.pdf