Takim në kuadër të projektit GRADUA

Takim në kuadër të projektit GRADUA

Universiteti i Mjekësisë, Tiranë në kuadër të projektit “Graduates Advancement and Development of University capacities in Albania” (GRADUA), do të zhvillojë nga data 22.10 .2019 deri më datë 24.10.2019  takimin me përfaqësues të Universiteteve partnere brenda dhe jashtë vendit, që janë pjesë e këtij projekti për ngritjen e kapaciteteve në arsimin e lartë.

Për më shumë klikoni linkun:

http://umed.edu.al/wp-content/uploads/2019/10/Njoftimi_GRADUA.pdf