THIRRJE PËR APLIKIM NË KUADRIN E BURSAVE TË MERITUARA NGA BANKA ISLAMIKE PËR ZHVILLIM

THIRRJE PËR APLIKIM NË KUADRIN E BURSAVE TË MERITUARA NGA BANKA ISLAMIKE PËR ZHVILLIM

Universiteti i Mjekësisë, Tiranë ju njofton se Banka Islamike për Zhvillim, në kuadrin e Programit të Bursave të Merituara (Merit Scholarship Programme) shpall thirrjen për Bursa për vitin akademik 2018-2019.

Kandidatët e interesuar mund të aplikojnë për bursa pasuniversitare në nivel doktorature dhe post doktorature në fushat e mëposhtme të studimit

– Mjekësi

– Farmaci

– Nutricion

Për informacion më të dejatuar, klikoni linkun e mëposhtëm:

Merit Scholarship Programme

Për të plotësuar formularin e aplikimit vizitoni

www.isdb.org

Afati i aplikimit- 28 shkurt , 2018.