Doktoraturat

Jul
01

Disertacion i ARBEN GJONEJ- FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKËSORE TEKNIKE

UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKËSORE TEKNIKE TEMA: “PES EQUINOVARUSI KONGENITAL, EKSPERIENCA NËPËRMJET TRAJTIMIT KONSERVATIV NGA TEKNIKU I GIPSIMIT ORTOPEDIK” Disertacion i paraqitur për arritjen e gradës shkencore “Doktor” Udhëheqës shkencor:                                               Kandidati: […]

By admin | Doktoraturat
DETAIL
Jun
27

Disertacion i VALBONA ALLIU- FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKËSORE TEKNIKE

UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKËSORE TEKNIKE TEMA: “NDIKIMI I MËNYRËS SË JETESËS TEK KARDIOPATËT ISKEMIK DHE EDUKIMI I TYRE NË KËNDVËSHTRIMIN INFERMIEROR” Specialiteti: INFERMIERI E PERGJITHSHME Disertacion i paraqitur për arritjen e gradës shkencore “Doktor” Udhëheqës shkencor:                                   […]

By admin | Doktoraturat
DETAIL
Jun
27

Disertacion i Milaim R. Kosumi – FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKËSORE TEKNIKE

UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKËSORE TEKNIKE TEMA: “EVALUIMI PROSPEKTIV TEK KOLECISTEKTOMIA LAPAROSKOPIKE NË TRETMANIN E KOLECISTITIT KRONIK KALKULOZ” Disertacion i paraqitur për arritjen e gradës shkencore “DOKTOR I SHKENCAVE” Udhëheqës shkencor:                                               […]

By admin | Doktoraturat
DETAIL
Jun
27

Disertacion i Zamir DAMANI – FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKËSORE TEKNIKE

UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKËSORE TEKNIKE TEMA: “Çrregullimet e Metabolizmit Lipidik dhe Korrelacioni me HTA në Shtatzëni” Specialiteti: Mjekësia Interne dhe HTA Disertacion i paraqitur për arritjen e gradës shkencore “Doktor” Udhëheqës shkencor:                                           […]

By admin | Doktoraturat
DETAIL
Page 10 of 68« First...89101112...203040...Last »