Doktoraturat

Oct
25

Disertacion i Arben Gjonej – FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKËSORE TEKNIKE

UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKËSORE TEKNIKE     TEMA: “PES EQUINOVARUSI KONGENITAL, EKSPERIENCA NËPËRMJET TRAJTIMIT KONSERVATIV NGA TEKNIKU I GIPSIMIT ORTOPEDIK“   Disertacion i paraqitur për arritjen e gradës shkencore “Doktor”   Udhëheqës shkencor:                                           […]

By admin | Doktoraturat
DETAIL
Oct
25

Disertacion i Albana Banushi – FAKULTETI I MJEKËSISË

UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË FAKULTETI I MJEKËSISË     TEMA: “VLERËSIMI I FUNKSIONIT DIASTOLIK NË PACIENTËT PREDIABETIKË DHE DIABETIKË“   Disertacion i paraqitur për arritjen e gradës shkencore “Doktor”   Udhëheqës shkencor:                                               Kandidati:     […]

By admin | Doktoraturat
DETAIL
Oct
25

Disertacion i Neila Bajrami – FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKËSORE TEKNIKE

UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKËSORE TEKNIKE     TEMA: “SËMUNDJET PRIONIKE TE NJERËZIT DHE KAFSHËT“   Disertacion i paraqitur për arritjen e gradës shkencore “Doktor”   Udhëheqës shkencor:                                               Kandidati:     […]

By admin | Doktoraturat
DETAIL
Oct
25

Disertacion i Brunilda Elezi – FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKËSORE TEKNIKE

UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKËSORE TEKNIKE     TEMA: “ECURIA E TREGUESVE KLINIKË DHE BIOLOGJIK TË SËMURËVE ME INFARKT AKUT TË MIOKARDIT NË RAJONIN E ELBASANIT“   Disertacion i paraqitur për arritjen e gradës shkencore “Doktor”   Udhëheqës shkencor:                               […]

By admin | Doktoraturat
DETAIL
Page 20 of 63« First...10...1819202122...304050...Last »