Doktoraturat

Jan
06

Disertacion i Ajmone Troshani – FAKULTETI I MJEKËSISË

UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË FAKULTETI I MJEKËSISË         TEMA: “SËMUNDSHMËRI A RESPIRATORE NEONATALE NË SECTIO CAESAREAELEKTIVE”  Disertacion i paraqitur për arritjen e gradës shkencore “DOKTOR ”                                                         […]

By admin | Doktoraturat
DETAIL
Dec
17

Disertacion i DAMIANA OSMALLI – PAÇO – FAKULTETI I MJEKËSISË

UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË FAKULTETI I MJEKËSISË         TEMA: “PROFILI I REZISTENCËS ANTIMIKROBIKE TË MRSA”  Disertacion i paraqitur për arritjen e gradës shkencore “DOKTOR ”                                                           […]

By admin | Doktoraturat
DETAIL
Dec
16

Disertacion i MAJLINDA KALLÇO – FAKULTETI I MJEKËSISË

UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË FAKULTETI I MJEKËSISË         TEMA: “ROLI I SHËNUESVE TUMORAL DHE TREGUESVE QELIZOR NË DIAGNOZËN LABORATORIKE DHE MONITORIMIN E PATOLOGJIVE MALINJE TË APARATIT TRETËS”  Disertacion i paraqitur për arritjen e gradës shkencore “DOKTOR ”                                   […]

By admin | Doktoraturat
DETAIL
Dec
16

Disertacion i Kastriot DALLAKU – FAKULTETI I MJEKËSISË

UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË FAKULTETI I MJEKËSISË         TEMA: “Roli i Acidit Tranexamik në Hemorragjinë e Paslindjes”  Disertacion i paraqitur për arritjen e gradës shkencore “DOKTOR ”                                                       […]

By admin | Doktoraturat
DETAIL
Page 40 of 141« First...102030...3839404142...506070...Last »