Doktoraturat

Apr
15

Disertacion i Milazim H. Gjocaj – FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKËSORE TEKNIKE

UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKËSORE TEKNIKE     TEMA: “TRANSFERI I PLOTË I SHËRBIMEVE SHËNDETËSORE TË BURGJEVE TË KOSOVËS NGA MINISTRIA E DREJTËSISË NË MINISTRINË E SHËNDETËSISË SIPAS REKOMANDIMEVE TË ORGANIZATËS BOTËRORE TË SHËNDETËSISË“   Disertacion i paraqitur për arritjen e gradës shkencore “Doktor”    Udhëheqës shkencor:                   […]

By admin | Doktoraturat
DETAIL
Apr
15

Disertacion i Majlinda Zahaj – FAKULTETI I MJEKËSISË

UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË FAKULTETI I MJEKËSISË     TEMA: “PËRCAKTIMI I FREKUENCËS DHE STRUKTURËS SË ANTIBIOTIKOREZISTENCËS  NË SHTAMET BAKTERIALE TË IZOLUARA NË SPITALIN RAJONAL TË VLORËS PËR PERIUDHËN 2008-2012“   Disertacion i paraqitur për arritjen e gradës shkencore “Doktor”    Udhëheqës shkencor:                                   […]

By admin | Doktoraturat
DETAIL
Apr
15

Disertacion i Florin Besimi – FAKULTETI I MJEKËSISË

UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË FAKULTETI I MJEKËSISË     TEMA: “PROSTAGLANDINE GEL”, OKSITOCINA DHE AMNIOTOMIA PËR INDUKTIMIN E AKTIVITETIT TE LINDJES“   Disertacion i paraqitur për arritjen e gradës shkencore “Doktor”    Udhëheqës shkencor:                                               Kandidati: […]

By admin | Doktoraturat
DETAIL
Apr
15

Disertacion i Margarita Kurti – FAKULTETI I MJEKËSISË

UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË FAKULTETI I MJEKËSISË     TEMA: “MARKUESIT IMUNOLOGJIKЁ DHE IMUNOGJENETIKЁ NЁ ARTRITIN REUMATOID“   Disertacion i paraqitur për arritjen e gradës shkencore “Doktor”    Udhëheqës shkencor:                                               Kandidati:         […]

By admin | Doktoraturat
DETAIL
Page 30 of 63« First...1020...2829303132...405060...Last »