Aktivitete të akredituara

Jan
17

Njoftim për zhvillim aktiviteti

“Në zbatim të VKM nr. 440, datë 17.05.2017 “Për përcaktimin e standardeve, të kritereve dhe procedurave të akreditimi të ofruesve të aktiviteteve të edukimit në vazhdim për profesionistët e shëndetësisë”, ju informojmë sa më poshtë lidhur me aktivitetin e edukimit në vazhdim akredituar nga Qendra e Zhvillimit Profesional me temë:   “Sepsisi dhe Menaxhimi i tij“  Aktiviteti i ofruar nga Departamenti i Laboratorëve, Fakulteti i Mjekësisë, do të mbahet më […]

DETAIL
Dec
16

Njoftim për zhvillim aktiviteti.

Në zbatim të VKM nr. 440, datë 17.05.2017 “Për përcaktimin e standardeve, të kritereve dhe procedurave të akreditimi të ofruesve të aktiviteteve të edukimit në vazhdim për profesionistët e shëndetësisë”, ju informojmë sa më poshtë lidhur me aktivitetin e edukimit në vazhdim akredituar nga Qendra e Zhvillimit Profesional me temë:   “Parandalojmë antibiotiko-rezistencën së bashku, nga kërkimi në veprim”  Aktiviteti i ofruar nga Shërbimi i Mikrobiologjisë, Fakulteti i Mjekësisë, do […]

DETAIL
Dec
16

Njoftim për zhvillim aktiviteti.

Në zbatim të VKM nr. 440, datë 17.05.2017 “Për përcaktimin e standardeve, të kritereve dhe procedurave të akreditimi të ofruesve të aktiviteteve të edukimit në vazhdim për profesionistët e shëndetësisë”, ju informojmë sa më poshtë lidhur me aktivitetin e edukimit në vazhdim akredituar nga Qendra e Zhvillimit Profesional me temë:   “Diabeti, metabolizëm Covid-19; Të rejat 2022”  Aktiviteti i ofruar nga Shërbimi i Sëmundjeve të Brendshme, Fakulteti i […]

DETAIL
Dec
08

Njoftim per zhvillim aktiviteti

Në zbatim të VKM nr. 440, datë 17.05.2017 “Për përcaktimin e standardeve, të kritereve dhe procedurave të akreditimi të ofruesve të aktiviteteve të edukimit në vazhdim për profesionistët e shëndetësisë”, ju informojmë sa më poshtë lidhur me aktivitetin e edukimit në vazhdim akredituar nga Qendra e Zhvillimit Profesional me temë:   “Konferenca Vjetore mediko-infermierore, pandemite,mesimet dhe sifdat e reja”  Aktiviteti i ofruar nga Fakulteti i Mjekësisë, FSHMT do të mbahet më10-11.12 […]

DETAIL
Page 10 of 28« First...89101112...20...Last »