Aktivitete të akredituara

Nov
30

Njoftim për zhvillim aktiviteti

Në zbatim të VKM nr. 440, datë 17.05.2017 “Për përcaktimin e standardeve, të kritereve dhe procedurave të akreditimit të ofruesve të aktiviteteve të edukimit në vazhdim për profesionistët e shëndetësisë”, ju informojmë sa më poshtë lidhur me aktivitetin e edukimit në vazhdim akredituar nga Qendra e Zhvillimit Profesional me temë:   “Sfidat e echinococcosis në ditët e sotme“   Aktiviteti i ofruar nga Shërbimi i Mikrobiologjisë, Fakulteti i Mjekësisë, do të […]

DETAIL
Nov
30

Njoftim për zhvillim aktiviteti

Në zbatim të VKM nr. 440, datë 17.05.2017 “Për përcaktimin e standardeve, të kritereve dhe procedurave të akreditimit të ofruesve të aktiviteteve të edukimit në vazhdim për profesionistët e shëndetësisë”, ju informojmë sa më poshtë lidhur me aktivitetin e edukimit në vazhdim akredituar nga Qendra e Zhvillimit Profesional me temë:   “Konferenca Kombëtare Vjetore e Sëmundjeve Infektive 2023“   Aktiviteti i ofruar nga Departamenti i Sëmundjeve Infektive dhe Dermatologjisë, Fakulteti […]

DETAIL
Nov
30

Njoftim për zhvillim aktiviteti

Në zbatim të VKM nr. 440, datë 17.05.2017 “Për përcaktimin e standardeve, të kritereve dhe procedurave të akreditimit të ofruesve të aktiviteteve të edukimit në vazhdim për profesionistët e shëndetësisë”, ju informojmë sa më poshtë lidhur me aktivitetin e edukimit në vazhdim akredituar nga Qendra e Zhvillimit Profesional me temë:   “Update në Neurokirurgji Pediatrike“   Aktiviteti i ofruar nga Shërbimi i Neurokirurgjisë, Fakulteti i Mjekësisë, do të mbahet më 1 Dhjetor […]

DETAIL
Oct
31

Njoftim për zhvillim aktiviteti

Në zbatim të VKM nr. 440, datë 17.05.2017 “Për përcaktimin e standardeve, të kritereve dhe procedurave të akreditimit të ofruesve të aktiviteteve të edukimit në vazhdim për profesionistët e shëndetësisë”, ju informojmë sa më poshtë lidhur me aktivitetin e edukimit në vazhdim akredituar nga Qendra e Zhvillimit Profesional me temë:   “Konferenca Kombëtare e Endokrinologjisë dhe Diabetologjisë 2023“  Aktiviteti i ofruar nga Shërbimi i Endokrinologjisë, Fakulteti i Mjekësisë, […]

DETAIL
Page 4 of 28« First...23456...1020...Last »