Mundesi Punesimi

Dec
21

NJOFTIM PËR NJË VEND VAKANT PËR PERSONEL ADMINISTRATIV NË POZICIONIN “ KRYETAR I DEGËS SË FINACES”, PRANË FAKULTETIT TË MJEKËSISË DENTARE, UNIVERSITETI I MJEKËSISË TIRANË

Bazuar në ligjin nr. 80/2015, “Për arsimin e lartë dhe kërkimin shkencor në institucionet  e arsimit të lartë në Republikën e Shqipërisë”, në vendimin e Bordit të Administrimit Nr.11, datë 03.02.2020 “Për miratimin e kritereve të punësimit të personelit administrativ të Universitetit të Mjekësisë, Tiranë”, si dhe në mbështetje të shkresës nr.495/2 prot, datë 14.12.2020 […]

By admin | Pozicione Vakante
DETAIL
Dec
21

NJOFTIM-KRITERET E PUNËSIMIT PËR VEND PUNE, NDIHMES AKADEMIK ME KARAKTER MËSIMOR – SHKENCOR , ME KOHË TË PLOTË NË UNIVERSITETIN E MJEKËSISË, TIRANË

Bazuar në ligjin nr. 80/2015, “Për arsimin e lartë dhe kërkimin shkencor në institucionet  e arsimit të lartë në Republikën e Shqipërisë”, Universiteti i Mjekësisë, Tiranë, shpall konkursin për pozicionin e punës, Ndihmes  Akademik me karakter mësimor – shkencor , me kohë të plotë, në Departamentin e Lëndeve Biomjekësore dhe Eksperimentale, Seksioni i Fiziologjise në […]

By admin | Pozicione Vakante
DETAIL
Dec
21

NJOFTIM-KRITERET E PUNËSIMIT PËR VEND PUNE, PERSONEL AKADEMIK, ME KOHË TË PLOTË NË UNIVERSITETIN E MJEKËSISË, TIRANË

Bazuar në ligjin nr. 80/2015, “Për arsimin e lartë dhe kërkimin shkencor në institucionet  e arsimit të lartë në Republikën e Shqipërisë”, Universiteti i Mjekësisë, Tiranë, shpall konkursin për pozicionin e punës, Personel Akademik, me kohë të plotë, në lënden “Pediatri” në Departamentin e Pediatrisë, në Fakultetin e Mjekësisë.  A.Kriteret Kandidatët për personel akademik, me […]

By admin | Pozicione Vakante
DETAIL
Dec
21

NJOFTIM-KRITERET E PUNËSIMIT PËR VEND PUNE, NDIHMËS AKADEMIK ME KARAKTER MËSIMOR- SHKENCOR , ME KOHË TË PLOTË NË UNIVERSITETIN E MJEKËSISË, TIRANË

Bazuar në ligjin nr. 80/2015, “Për arsimin e lartë dhe kërkimin shkencor në institucionet  e arsimit të lartë në Republikën e Shqipërisë”, Universiteti i Mjekësisë, Tiranë, shpall konkursin për pozicionin e punës, ndihmës  akademik me karakter mësimor- shkencor , me kohë të plotë, në Departamentin e Morfologjise, Seksioni Histologji-Embriologji në Fakultetin e Mjekësisë.  A.Kriteret Kandidatët […]

By admin | Pozicione Vakante
DETAIL
Page 10 of 46« First...89101112...203040...Last »