Mundesi Punesimi

Apr
01

KRITERET E PUNËSIMIT PËR VENDE PUNE, “LABORANT” ME KONTRATË ME AFAT TË CAKTUAR, NË DEPARTAMENTIN E NEUROSHKENCËS, NË FAKULTETIN E MJEKËSISË, UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË

Bazuar në ligjin nr. 80/2015, “Për arsimin e lartë dhe kërkimin shkencor në institucionet  e arsimit të lartë në Republikën e Shqipërisë”, Universiteti i Mjekësisë, Tiranë, shpall konkursin për pozicionin e punës, personel ndihmësakademik, “Laborante”, me kontratë me afat të caktuar, në Departamentin e Neuroshkencës, Shërbimi i Neurologjisë, në Fakultetin e Mjekësisë, Kriteret Kandidatët për […]

DETAIL
Mar
25

KRITERET E PUNËSIMIT PËR PUNËSIM TË PERSONELIT NDIHMËS AKADEMIK, NË UNIVERSITETIN E MJEKËSISË, TIRANË

Bazuar në ligjin nr. 80/2015, “Për arsimin e lartë dhe kërkimin shkencor në institucionet  e arsimit të lartë në Republikën e Shqipërisë”, në Statutin e Universitetit të Mjekësisë, Tiranë, Universiteti i Mjekësisë, Tiranë, shpall konkursin për pozicionin e punës, personel ndihmës akademik, “Laborante”, me kohë të plotë, në Departamentin e Terapisë Stomatologjike, në Fakultetin e […]

DETAIL
Feb
04

KRITERET E PUNËSIMIT PËR VENDE PUNE NË UNIVERSITETIN E MJEKËSISË, TIRANË, PËR POZICIONIN E PUNËS, “SPECIALIST” PRANË NJËSISË SË AUDITIMIT TË BRENDSHËM

Bazuar në ligjin nr. 80/2015, “Për arsimin e lartë dhe kërkimin shkencor në institucionet  e arsimit të lartë në Republikën e Shqipërisë”, Universiteti i Mjekësisë, Tiranë, shpall konkursin për pozicionin e punës, “Specialist” pranë Njësisë së Auditimit të Brendshëm Kriteret: Kandidatët duhet të plotësojnë këto kritere: Kritere të përgjithshme: Të jetë shtetas shqiptar me zotësi […]

DETAIL
Feb
01

NJOFTIM PËR PUNËSIM ME KONTRATE SHËRBIMI

Bazuar në ligjin nr. 80/2015, “Për arsimin e lartë dhe kërkimin shkencor në institucionet  e arsimit të lartë në Republikën e Shqipërisë”,Universiteti i Mjekësisë, Tiranë, kërkon të punësojë me kontratë shërbimi një Inxhinier Biomedikal për vlerësimin e aparaturave mjekësore që duhen nxjerr nga përdorimi.  Kriteret që duhet të plotësojnë kandidatët janë si më poshtë:  Të […]

DETAIL
Page 30 of 46« First...1020...2829303132...40...Last »