Pozicione Vakante

Oct
02

NJOFTIM PËR VENDE TË LIRA PUNE PËR PERSONEL AKADEMIK ME KOHË TË PJESSHME NË FAKULTETIN E SHKENCAVE MJEKËSORE TEKNIKE PËR VITIN AKADEMIK 2017 – 2018

Fakulteti i Shkencave Mjekësore Teknike, Universiteti i Mjekësisë,Tiranë, shpall konkurset për personel akademik me kohë të pjesshme në : Departamentin e Diagnostikës, Rehabilitimit Shëndetësor dhe Infermieristikës në Kirurgji, Infermieristikës në Obstetrik Gjinekologji, si më poshtë vijon: Profili “Fizioterapi”    (10 vende pune) Profili “ Imazheri”     (10 vende pune) Profili “Logopedi”          ( 8 vende pune) Mjek Anatomo patolog […]

DETAIL
Sep
28

NJOFTIM PËR VENDE TË LIRA PUNE – 28.09.2017

NJOFTIM PËR VENDE TË LIRA PUNE: PËR PERSONEL AKADEMIK ME KOHË TË PJESSHME NË FAKULTETIN E MJEKËSISË DENTARE TË UNIVERSITETIT TË MJEKËSISË, TIRANË Universiteti i Mjekësisë, Tiranë, shpall konkurset për personel akademik me kohë të pjesshme për vitin akademik 2017-2018 në Fakultetin e Mjekësisë Dentare si më poshtë vijon:  Kriteret e përgjithshme për personel akademik me kohë të pjesshme […]

DETAIL
May
09

NJOFTIM PËR VEND TË LIRË PUNE – 08.05.2017

Universiteti i Mjekësisë, Tiranë shpall konkursin për pozicionin e punës “Administrator i Universitetit të Mjekësisë, Tiranë” si më poshtë: Rektorati i Universitetit të Mjekësisë, Tiranë Publikuar më datë 08.05.2017

By admin | Pozicione Vakante
DETAIL
Page 80 of 80« First...102030...7677787980