Njoftime

Mar
16

VIZITA E DELEGACIONIT TË UNIVERSITETIT TË PALERMOS NË UNIVERSITETIN E MJEKËSISË, TIRANË

  Ditën e shtunë, më datë 06 mars 2015, Universiteti i Mjekësisë, Tiranë priti në ambientet e Rektoratit delegacionin e Universitetit të Palermos, të kryesuar nga Rektori Prof. Dr. Roberto Lagalla, Dekani i Fakultetit te Mjekësisë Prof. Dr. Francesco Vitale, Shefi i Katedrës së Kardiologjisë Prof. Dr. Pasquale Assennato dhe Drejtori i Departamentit të Emodinamikës […]

By admin | Njoftime
DETAIL
Feb
13

LISTAT E MIRATUARA TË PROCEDURËS SË TRANSFERIMEVE DHE PROGRAMEVE TË DYTA STUDIMI 2014-2015

  Në vijim të Udhëzimit Nr. 36 të Ministrisë së Arsimit dhe Sportit, datë 01.10.2014 “Për kriteret dhe procedurat e pranimit dhe regjistrimit të kandidatëve që aplikojnë për transferim të studimeve dhe për program të dytë studimi, në programet e ciklit të parë të studimeve me kohë të plotë, në programet e studimeve jouniversitare profesionale dhe […]

By admin | Njoftime
DETAIL
Jan
30

NJOFTIM PËR MUNDËSI APLIKIMI NË PROGRAMIN E BANKËS BOTËRORE “ROBERT S. MCNAMARA”

U​​​​​​​​​​​​​​​niversiteti i Mjek​​ësisë, Tiranë informon ​doktorantët mbi mundësinë e aplikimit pë​r bursë në Programin ​e Bankës Botërore “Robert S. McNamara”, për shkë​mbime doktorale​​ në një​ universitet tjetë​r jashtë​ vendi. Every year the RSM Program provides grants of up to $25,000 to PhD candidates from developing countries to conduct innovative, development-related, PhD research under the supervision […]

By admin | Njoftime
DETAIL
Jan
29

MARRËVESHJE BASHKËPUNIMI MES UNIVERSITETIT TË MJEKËSISË, TIRANË DHE UNIVERSITETI I KIETI-PESKARËS “GABRIELE D’ ANNUNZIO”

Universiteti i Mjekësisë, Tiranë dhe Universiteti i Kieti-Peskarës “G. D’ Annunzio” nënshkruan ditën e enjte, më datë 22 janar 2015, një marrëveshje bashkëpunimi në fushën e arsimit dhe kërkimit shkëncor. Marrëveshja u firmos nga Rektori i Universiteti të Mjekësisë, Tiranë Prof. Dr. Ali Refatllari dhe Rektori i Universiteti i Kieti-Peskarës “G. D’ Annunzio” Prof. Dr. […]

By admin | Njoftime
DETAIL
Page 58 of 72« First...102030...5657585960...70...Last »