Njoftime

Nov
14

PYETJET ZYRTARE TË PROVIMIT TË SPECIALIZIMIT

  REPUBLIKA E SHQIPËRISË UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË FAKULTETI I MJEKËSISË – FAKULTETI I MJEKËSISË DENTARE      Rektorati i Universitetit të Mjekësisë, Tiranë në bashkëpunim me Fakultetin e Mjekësisë dhe Fakultetin e Mjekësisë Dentare publikon pyetjet për përgatitjen e studentëve në Provimin e Specializimit.     Konsultoni pyetjet e provimit të Specializimit për fushat e mjekësisë duke klikuar në këtë link.   Konsultoni pyetjet e […]

By admin | Njoftime
DETAIL
Nov
04

PROCEDURAT E PRANIMIT DHE REGJISTRIMIT NË PROGRAMET E STUDIMIT TË CIKLIT TË DYTË ME KOHË TË PLOTË, “MASTER PROFESIONAL” DHE “MASTER I SHKENCAVE” NË UNIVERSITETIN E MJEKËSISË, TIRANË PËR KANDIDATËT NGA TROJET SHQIPTARE 2014-2015

Në bazë të Udhëzimit Nr. 53, datë 03.11.2014, të Ministrisë së Arsimit dhe Sportit “Për procedurat e pranimit dhe regjistrimit për kandidatët nga Republika e Kosovës, si dhe kandidatët nga Maqedonia, Mali i Zi, Presheva, Bujanovci dhe Medvegja, në ciklin e dytë të studimeve me kohë të plotë, “Master Profesional” dhe Master i Shkencave/Master i arteve të […]

By admin | Njoftime
DETAIL
Nov
04

KRITERET DHE PROCEDURAT E REGJISTRIMIT NË PROGRAMET E STUDIMIT TË CIKLIT TË DYTË ME KOHË TË PLOTË, “MASTER PROFESIONAL” DHE “MASTER I SHKENCAVE” NË UNIVERSITETIN E MJEKËSISË, TIRANË PËR KANDIDATËT NGA KATEGORITË E VEÇANTA 2014-2015

Në bazë të Udhëzimit Nr. 52, datë 03.11.2014, të Ministrisë së Arsimit dhe Sportit “Për kriteret dhe procedurat e përzgjedhjes dhe të regjistrimit për kandidatët me statusin e ish- të denuarit dhe të përndjekurit politik nga sistemi komunist, të verbërit, të invalidit paraplegjik dhe tetraplegjik, të jetimit, si dhe romët dhe ballkano-egjiptianët, për programet e studimit […]

By admin | Njoftime
DETAIL
Nov
03

SHTYRJE AFATI PËR PROCEDURAT E PRANIMIT NË PROGRAMET E STUDIMEVE TË CIKLIT TË DYTË TË STUDIMEVE ME KOHË TË PLOTË “MASTER I SHKENCAVE” DHE “MASTER PROFESIONAL” NË UNIVERSITETIN E MJEKËSISË, TIRANË 2014-2015

  Në vijim të procedurës së pranimit për studentët që aplikojnë në programet e studimit të ciklit të dytë Master i Shkencave/Master Profesional që ofrohen nga Fakulteti i Shëndetit Publik dhe Fakultetit i Shkencave Mjekësore Teknike në Universitetin e Mjekësisë, Tiranë për vitin akademik 2014 -2015, informohen kandidatët e interesuar me Udhëzimin e ri Nr. 51, dt. 03.11.2014 të Ministrisë së Arsimit […]

By admin | Njoftime
DETAIL
Page 83 of 94« First...102030...8182838485...90...Last »