Njoftime

Jul
25

Deklaratë për Mediat, 25.07.2014

UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË REKTORATI Tiranë 25.07.2014 DEKLARATË PËR MEDIAT   Në vijim të pezullimit të Dekanit Bajram Hysa nga Rektori i Universitetit të Mjekësisë, Tiranë, Ministria e Arsimit dhe Sportit urdhëron shkarkimin e Z. Bajram Hysa nga pozicioni i dekanit të Fakultetit të Mjekësisë, në Universitetin e Mjekësisë, Tiranë, bazuar në propozimin e Rektoratit […]

By admin | Njoftime
DETAIL
Jul
22

Artikulli i Zv. Rektorit të Universitetit të Mjekësisë, Tiranë Prof. Asc. Arben Gjata botuar në Gazetën Shqip, “Universiteti i Mjekësisë, ku jemi, ku duam të shkojmë”.

   “UNIVERSITETI I MJEKËSISË, KU JEMI, KU DUAM TË SHKOJMË“  Prof. Asc. Arben Gjata   Pas shumë vitesh, shëndetësia dhe arsimi janë vënë në qendër të debateve të rëndësishme publike. Vënia në fokus e këtyre dy fushave në fushatën e fundit zgjedhore dhe efektet e premtimeve që fituesit shpalosën para publikut, të përkthyera ndjeshëm në kapital […]

By admin | Njoftime
DETAIL
Jul
13

Deklarate per Mediat, 13.07.2014

UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË REKTORATI Tiranë, 13.07.2014 DEKLARATË PËR MEDIAT   Nisur nga daljet e njëpasnjëshme në media të dekanit të pezulluar të Fakultetit të Mjekësise, Prof. Bajram Hysa, që kanë si qëllim disinformimin e opinionit publik për shkaqet e vërteta të pezullimit të tij, sqarojmë sa më poshtë: Më datë 08.10.2013, në Rektoratin e […]

By admin | Njoftime
DETAIL
Jun
21

TAKIM ME REKTORIN E UNIVERSITETIT TË KIETIT DHE PESKARËS PROF. CARMINE D’ILIO DHE PROF. PAOLO INNOCENTI

Ditën e premte, më datë 20 qershor 2014, në Rektoratin e Universitetit të Mjekësisë, Tiranë, Rektori Prof. Dr. Ali Refatllari priti në një takim Rektorin e Universitetit të Kietit dhe Peskarës “G. D’Annunzio” të Italisë, Prof. Dr. Carmine D’Ilio dhe Drejtorin e Shërbimit të Kirurgjisë Patologjike dhe Shkollës së Specializimit në Kirurgji të Përgjithshme, Prof. […]

By admin | Njoftime
DETAIL
Page 86 of 92« First...102030...8485868788...Last »