GËZUAR!

GËZUAR!

Këto Festa të Fundvitit vijnë me sfidat që lamë pas.
Përballuam me sukses situatën pandemike, vaksinimin, fillimin dhe vijueshmërinë e misionit tonë, jo vetëm si mjekë, por edhe si pedagogë, duke qenë pranë jush të nderuar kolegë, studentë në çdo hap, për të hedhur pas krahëve momentet e vështira.
Uroj që ky Vit të jetë më i Paqtë dhe i Mbarë për të gjithë!
GËZUAR!