Doktoraturat

Feb
05

Disertacion i Lumturi Merkuri – FAKULTETI I SHËNDENTIT PUBLIK

  UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË FAKULTETI I SHËNDENTIT PUBLIK     TEMA: “VLERËSIMI I NJOHURIVE, QËNDRIMEVE DHE SJELLJEVE RRETH INFEKSIONEVE SEKSUALISHT TË TRANSMETUESHME TE STUDENTËT E UNIVERSITETEVE SHQIPTARE”   Disertacion i paraqitur për arritjen e gradës shkencore “Doktor”                              Udhëheqës shkencor:         […]

By admin | Doktoraturat
DETAIL
Jan
29

Disertacion i Shefqet Mrasori – FAKULTETI I MJEKËSISË DENTARE

  UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË FAKULTETI I MJEKËSISË DENTARE     TEMA: “MATJA E GJATËSISË SË KANALIT TË RRËNJËS SË DHËMBIT ME TRE APEKS LOKATOR TË NDRYSHËM NË KUSHTE IN VITRO”   Disertacion i paraqitur për arritjen e gradës shkencore “Doktor”   Udhëheqës shkencor:                             […]

By admin | Doktoraturat
DETAIL
Jan
29

Disertacion i Rozela Xhemnica – FAKULTETI I MJEKËSISË DENTARE

   UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË FAKULTETI I MJEKËSISË DENTARE     TEMA:  “APLIKIMI DHE RËNDËSIA KLINIKE E MOSHËS DENTARE DHE SKELETALE NË PRAKTIKËN E PËRDITSHME KLINIKE”   Disertacion i paraqitur për arritjen e gradës shkencore “Doktor”   Udhëheqës shkencor:                                       […]

By admin | Doktoraturat
DETAIL
Jan
29

Disertacion i Manola Kelmendi, FAKULTETI I MJEKËSISË DENTARE

  UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË FAKULTETI I MJEKËSISË DENTARE     TEMA: “TERAPIA PULPARE NË DENTICIONIN PRIMAR”   Disertacion i paraqitur për arritjen e gradës shkencore “Doktor”   Udhëheqës shkencor:                                                       […]

By admin | Doktoraturat
DETAIL
Page 139 of 140« First...102030...136137138139140