Doktoraturat

Jan
29

Disertacion i Shefqet Mrasori – FAKULTETI I MJEKËSISË DENTARE

  UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË FAKULTETI I MJEKËSISË DENTARE     TEMA: “MATJA E GJATËSISË SË KANALIT TË RRËNJËS SË DHËMBIT ME TRE APEKS LOKATOR TË NDRYSHËM NË KUSHTE IN VITRO”   Disertacion i paraqitur për arritjen e gradës shkencore “Doktor”   Udhëheqës shkencor:                             […]

By admin | Doktoraturat
DETAIL
Jan
29

Disertacion i Rozela Xhemnica – FAKULTETI I MJEKËSISË DENTARE

   UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË FAKULTETI I MJEKËSISË DENTARE     TEMA:  “APLIKIMI DHE RËNDËSIA KLINIKE E MOSHËS DENTARE DHE SKELETALE NË PRAKTIKËN E PËRDITSHME KLINIKE”   Disertacion i paraqitur për arritjen e gradës shkencore “Doktor”   Udhëheqës shkencor:                                       […]

By admin | Doktoraturat
DETAIL
Jan
29

Disertacion i Manola Kelmendi, FAKULTETI I MJEKËSISË DENTARE

  UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË FAKULTETI I MJEKËSISË DENTARE     TEMA: “TERAPIA PULPARE NË DENTICIONIN PRIMAR”   Disertacion i paraqitur për arritjen e gradës shkencore “Doktor”   Udhëheqës shkencor:                                                       […]

By admin | Doktoraturat
DETAIL
Jan
29

Disertacion i Genti Kavaja, FAKULTETI I MJEKËSISË

  UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË FAKULTETI  I  MJEKËSISË     TEMA: “KORRELACIONE BIOLOGJIKE-KLINIKE NË SËMUNDJET E INDIT LIDHOR”   Disertacion i paraqitur për arritjen e gradës shkencore “Doktor”   Udhëheqës shkencor:                                                   […]

By admin | Doktoraturat
DETAIL
Page 140 of 141« First...102030...137138139140141