Doktoraturat

Jun
23

Disertacion i Valentina Asabella – FAKULTETI I MJEKËSISË

UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË FAKULTETI I MJEKËSISË         TEMA: “PREVALENCA E DEPRESIONIT TE PACIENTËT PAS SËMUNDJES CEREBROVASKULARE”  Disertacion i paraqitur për arritjen e gradës shkencore “DOKTOR ”                                                       […]

By admin | Doktoraturat
DETAIL
Jun
16

Disertacion i Sahadete SHALA – FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKËSORE TEKNIKE

UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKËSORE TEKNIKE         TEMA: “INFERTILITETI BASHKËSHORTOR NË KOMUNËN E PRISHTINËS 2000 – 2010″  Disertacion i paraqitur për arritjen e gradës shkencore “DOKTOR ”                                                 […]

By admin | Doktoraturat
DETAIL
Jun
16

Disertacion i Glodiana SINANAJ – FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKËSORE TEKNIKE

UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKËSORE TEKNIKE         TEMA: “KUJDESI DHE MENAXHIMI INFERMIEROR (PËR LËKURËN) NË PACIENTËT ME HIV”  Disertacion i paraqitur për arritjen e gradës shkencore “DOKTOR ”                                               […]

By admin | Doktoraturat
DETAIL
Jun
16

Disertacion i TATJANA ZIU – FAKULTETI I MJEKËSISË

UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË FAKULTETI I MJEKËSISË          TEMA: “REZUTATET E HERSHME DHE TË VONSHME TË OPERACIONEVE TË KATARAKTËS ME ANË TË FAKOEMULSIFIKIMIT”  Disertacion i paraqitur për arritjen e gradës shkencore “DOKTOR ”                                             […]

By admin | Doktoraturat
DETAIL
Page 50 of 141« First...102030...4849505152...607080...Last »