Aktivitete të akredituara

9 Qershor 2018 / Tiranë / Workshop “Implantet dentare”

Titulli i aktivitetit: 9 Qershor 2018 / Tiranë / Workshop “Implantet dentare” Data e zhvillimit: 9 Qershor  2018, ora 18.00 Vendi i organizimit: Tirana Interantional Hotel Organizatori/ofruesi: Marlen Dental Kontakte: jakvrioni@gmail.com Kategoria e pjesëmarrësve:  Mjek, Stomatolog, Infermier Kreditet : 3 (tri)

DETAIL

8 Qershor 2018 / Tiranë / Workshop “Frakturat e katit të mesëm dhe të poshtëm të fytyrës me minipllaka”

Titulli i aktivitetit: 8 Qershor 2018 / Tiranë / Workshop “Frakturat e katit të mesëm dhe të poshtëm të fytyrës me minipllaka” Data e zhvillimit: 8 Qershor  2018, ora 17.30 Vendi i organizimit: Tirana Interantional Hotel Organizatori/ofruesi: STRYKER Kontakte: jakvrioni@gmail.com Kategoria e pjesëmarrësve:  Mjek, Stomatolog, Infermier Kreditet : 3 (tri)

DETAIL

8-9 Qershor 2018 / Tiranë / Konferencë “The present and the future of Oral and Maxillo-Facial Surgery”

Titulli i aktivitetit: 8-9 Qershor 2018 / Tiranë / Trajnim “The present and the future of Oral and Maxillo-Facial Surgery” Data e zhvillimit: 8-9 Qershor  2018, ora 09.30 Vendi i organizimit: Tirana Interantional Hotel Organizatori/ofruesi: Shërbimi i Kirurgjisë – OMF Kontakte: jakvrioni@gmail.com Kategoria e pjesëmarrësve:  Mjek, Stomatolog, Infermier Kreditet : 12 (dymbëdhjetë)

DETAIL

28 Prill 2018 / Tiranë / Trajnim “YOU – Dermatoscopy”

Titulli i aktivitetit 28 Prill 2018 / Tiranë / Trajnim “YOU – Dermatoscopy” Data e zhvillimit: 28 Prill 2018, ora 09.30 Vendi i organizimit: auditori “William John”, pranë Pediatrisë Organizatori/ofruesi: Shërbimi i Dermatologjisë – Venerologjisë, Departamenti i Sëmundjeve Infektive dhe Dermatologjike Kontakte: monikafida@gmail.com Kategoria e pjesëmarrësve:  Mjek të specialitetit të dermatologjisë Kreditet : 5 (pesë)

DETAIL
Page 29 of 30« First...1020...2627282930