Njoftime

Jan
28

INFORMACION MBI PROGRAMET E SHKËMBIMIT STUDENTOR 2015

Në kuadër të Programit Erasmus Mundus për vitin 2015, informojmë studentët e Universitetit të Mjekësisë, Tiranë (UMT), që janë të interesuar të kryejnë një periudhë shkëmbimi studentor se janë aktive projektet e mëposhtme: 1. ERAWEB: http://www.erasmus-westernbalkans.eu2. SIGMA AGILE: http://portal.uw.edu.pl/web/sigma3. JoinEU-SEE: http://www.joineuseepenta.eu Programi Erasmus Mundus është një ndër programet e përmbledhura nën Programin kupolë “Erasmus Plus” […]

By admin | Njoftime
DETAIL
Jan
19

PORTALI I RI I STUDENTIT

Në kuadër të bashkëpunimit të Universitetit të Mjekësisë, Tiranë me Rrjetin Akademik Shqiptar (RASH), informojmë studentët se është krijuar sistemi i ri për menaxhimin e të dhënave online në Platformën ESSE3. Linku i Portalit të ri të Studentit: https://www.umt.esse3.u-gov.rash.al Në shërbimin online “Lista e fakulteteve”, mund të informoheni mbi informacionin administrativ dhe didaktik të fakulteteve. Në këtë fazë të krijimit të Portalit të ri […]

By admin | Njoftime
DETAIL
Jan
14

NËNSHKRUHET MARRËVESHJA E BASHKËPUNIMIT MES UNIVERSITETIT TË MJEKËSISË, TIRANË DHE UNIVERSITETIT KATOLIK “ZOJA E KËSHILLIT TË MIRË”

Më datë 18 dhjetor 2014, në ambientet e Rektoratit të Universitetit të Mjekësisë, Tiranë u nënshkrua marrëveshja e bashkëpunimit mes Universitetit të Mjekësisë, Tiranë (UMT) dhe Universitetit Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë” Tiranë (UniZKM). Universitetit Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë” është një universitet privat i mirënjohur në Republikën e Shqipërisë, i themeluar në […]

By admin | Njoftime
DETAIL
Jan
09

PROCESI I PËRZGJEDHJES SË KANDIDATËVE PËR SPECIALIZIMET AFATGJATA NË MJEKËSI DHE MJEKËSI DENTARE

   REPUBLIKA E SHQIPËRISË UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË FAKULTETI I MJEKËSISË – FAKULTETI I MJEKËSISË DENTARE     Rektorati i Universitetit të Mjekësisë, Tiranë në bashkëpunim me Fakultetin e Mjekësisë dhe Fakultetin e Mjekësisë Dentare publikon listat e kandidatëve për Specializimet Afatgjata ne Mjekësi dhe Mjekësi Dentare, të ndara sipas Specialiteteve.  Pikët e mesatares janë përllogaritur në bazë të nenit 39 të Rregullores në fuqi të Specializimeve […]

By admin | Njoftime
DETAIL
Page 105 of 118« First...102030...103104105106107...110...Last »