Njoftime

Jan
09

SHTYRJE AFATI PËR REGJISTRIM NË UNIVERSITETIN E MJEKËSISË, TIRANË TË STUDENTËVE QË TRANSFEROJNË STUDIMET NGA IAL PRIVATE TË CILAVE IU ËSHTË HEQUR LIÇENCA, PËR VITIN AKADEMIK 2014-2015

  Në vijim të procedurës së transferimeve në Universitetin e Mjekësisë, Tiranë të studentëve që transferojnë studimet nga Institucionet Private të Arsimit të Lartë, të cilëve iu është hequr liçenca, informohen kandidatët mbi Udhëzimin Nr. 59, dt. 24.12.2014 të Ministrisë së Arsimit dhe Sportit “Një ndryshim në Udhëzimin Nr.33, datë 19.09.2014 “Për procedurat e pranimit, ne institucionet e arsimit të lartë publik e privat në vitin akademik 2014-2015 të studentëve që transferojnë studimet nga […]

By admin | Njoftime
DETAIL
Jan
05

SHPËRNDARJE E KUOTAVE TË PRANIMIT NË PROGRAMET E STUDIMIT “MASTER I SHKENCAVE” DHE “MASTER PROFESIONAL” PËR KANDIDATËT NGA TROJET SHQIPTARE

Në vijim të procedurës së pranimit për studentët nga trojet shqiptare që kanë aplikuar në programet e studimit të ciklit të dytë “Master i Shkencave” dhe “Master Profesional” në Universitetin e Mjekësisë, Tiranë për vitin akademik 2014 -2015, informohen kandidatët mbi Urdhërin Nr. 493, dt. 29.12.2014 të Ministrisë së Arsimit dhe Sportit “Shpërndarje e kuotave të pranimit programet e studimit të ciklit të dytë “Master profesional” […]

By admin | Njoftime
DETAIL
Jan
05

RISHPËRNDARJE E KUOTAVE TË PRANIMIT NË PROGRAMET E STUDIMIT “MASTER I SHKENCAVE” DHE “MASTER PROFESIONAL”

  Në vijim të procedurës së pranimit për studentët që kanë aplikuar në programet e studimit të ciklit të dytë “Master i Shkencave” dhe “Master Profesional” në Universitetin e Mjekësisë, Tiranë për vitin akademik 2014 -2015, informohen kandidatët mbi Urdhërin Nr. 495, dt. 30.12.2014 të Ministrisë së Arsimit dhe Sportit “Rishpërndarje e kuotave të pranimit në programet e studimit të ciklit të dytë, me kohë […]

By admin | Njoftime
DETAIL
Dec
10

CEREMONIA E STUDENTEVE EKSELENTE TE UMT-se

  Me rastin e vlerësimit të studentëve, Universiteti i Mjekësisë, Tiranë (UMT) organizon ceremoninë e Studentëve Ekselente 2014. Në këtë ceremoni do të vlerësohen me Certifikatë Medalje e Artë, Certifikatë Student i Shkëlqyer dhe Certifikatë për Rezultate të Larta, studentët e diplomuar të cilët janë dalluar për angazhimin e tyre në studime dhe kanë dhënë një kontribut të […]

By admin | Njoftime
DETAIL
Page 106 of 118« First...102030...104105106107108...Last »