Njoftime

Nov
04

KRITERET DHE PROCEDURAT E REGJISTRIMIT PËR KANDIDATËT E KATEGORIVE TË VEÇANTA, PËR PROGRAMET E STUDIMEVE TË CIKLIT TË DYTË ME KOHË TË PLOTË, “MASTER PROFESIONAL” DHE “MASTER I SHKENCAVE”, NË UNIVERSITETIN E MJEKËSISË, TIRANË, 2015 – 2016″

Në bazë të Udhëzimit nr. 49, datë 02.11.2015 të Ministrisë së Arsimit dhe Sportit “Për kriteret dhe procedurat e përzgjedhjes dhe të regjistrimit për kandidatët me statusin e ish – të dënuarit dhe të përndjekurit politik nga sistemi komunist, të verbrit, të invalidit paraplegjik dhe tetraplegjik, të jetimit, si dhe romët dhe ballkano-egjiptianët, për programet e studimeve […]

By admin | Njoftime
DETAIL
Oct
29

KONFERENCA E 23-TË KIRURGJIKALE SHQIPTARE

Universiteti i Mjekësisë, Tiranë informon se ditën e Premte, datë 30 Tetor 2015, organizohet Konferenca e 23-të Kirurgjikale Shqiptare nga Departamenti i Kirurgjisë i Fakultetit të Mjekësisë së Universitetit të Mjekësisë, Tiranë. Konferenca do të zhvillohet në datat 30-31 Tetor në ambientet e Hotel Tirana International në orën 09:00 – 19.30 më datë 30 Tetor dhe në orën 08:30 […]

By admin | Njoftime
DETAIL
Oct
29

PROCEDURAT E PRANIMIT DHE REGJISTRIMIT NË CIKLIN E DYTË TË STUDIMEVE “MASTER PROFESIONAL” DHE “MASTER I SHKENCAVE” NË UNIVERSITETIN E MJEKËSISË, TIRANË, 2015 – 2016

  Në bazë të Vendimit Nr. 866, datë 23.10.2015 të Këshillit të Ministrave “Për disa ndryshime dhe shtesa në Vendimin Nr. 638, datë 22.7.2015, të Këshillit të Ministrave, “Për kuotat e pranimit në institucionet publike të arsimit të lartë në programet e studimeve të ciklit të parë, në programet e studimeve jouniversitare profesionale dhe në programet e integruara […]

By admin | Njoftime
DETAIL
Oct
27

KRITERET DHE PROCEDURAT E PËRZGJEDHJES DHE REGJISTRIMIT PËR KANDIDATËT ME STATUSIN E TË VERBËRIT, TË INVALIDIT PARAPLEGJIK DHE TETRAPLEGJIK, TË JETIMIT, SI DHE ROMËT DHE BALLKANO-EGJIPTIANËT NË UNIVERSITETIN E MJEKËSISË, TIRANË 2015 – 2016

Në zbatim të Udhëzimit Nr. 29/1, datë 02.10.2015, të Ministrisë së Arsimit dhe Sportit “Për disa ndryshime në Udhëzimin Nr. 29, datë 21.08.2015 të Ministrit të Arsimit dhe Sportit “Për kriteret dhe procedurat e përzgjedhjes dhe regjistrimit për kandidatët me statusin e të verbërit, të invalidit paraplegjik dhe tetraplegjik, të jetimit, si dhe romët dhe ballkano-egjiptianët, në programet e ciklit të parë të studimeve me […]

By admin | Njoftime
DETAIL
Page 107 of 131« First...102030...105106107108109...120130...Last »