Njoftime

Oct
27

SHTYRJE AFATI MBI PROCEDURAT E PËRZGJEDHJES DHE REGJISTRIMIT PËR KANDIDATËT ME STATUSIN E TË VERBËRIT, TË INVALIDIT PARAPLEGJIK DHE TETRAPLEGJIK, TË JETIMIT, SI DHE ROMËT DHE BALLKANO-EGJIPTIANËT, NË UNIVERSITETIN E MJEKËSISË, TIRANË 2014 – 2015

  Në vijim të procedurës së pranimit në Universitetin e Mjekësisë, Tiranë të studentëve me statusin e të verbrit, invalidit paraplegjik dhe tetraplegjik, të jetimit, romët dhe ballkano-egjiptianët, që kanë aplikuar për të përfituar nga kuotat e veçanta, informohen kandidatët e interesuar mbi njoftimin e Ministrisë së Arsimit dhe Sportit: “Ministria e Arsimit dhe Sportit, njofton të gjithë kandidatët […]

By admin | Njoftime
DETAIL
Oct
26

NJOFTIM AKADEMIK

  Në bazë të Vendimit të marrë në Mbledhjen e Rektoratit, më datë 24.10.2014, për t’i ardhur në ndihmë një grupi studentësh që për një numër të kufizuar kreditesh do shpalleshin përsëritës, Rektorati i Universitetit të Mjekësisë, Tiranë informon studentët, si më poshtë: Në Mbledhjen e Rektoratit, datë 24.10.2014, u vendos: Për studentët nga viti […]

By admin | Njoftime
DETAIL
Oct
23

Mundësinë pjesëmarrje për Doktorantët në konkursin “Sigrid and Heinz Hannse Prize” që organizohet nga Akademia e Shkencave dhe Studimeve Humane të Berlin Brandenburg

Universiteti i Mjekësisë, Tiranë informon Doktorantët mbi mundësinë e pjesëmarrjes në konkursin “Sigrid and Heinz Hannse Prize 2015” që organizohet nga Akademia e Shkencave dhe Studimeve Humane të Berlin Brandenburg, në datën 27 Nëntor 2015. Konkursi i drejtohet studentëve të Doktoratës në fushën kërkimore të Gjinekologjisë. Çmimi do të jepet për studimin më të mirë në […]

By admin | Njoftime
DETAIL
Oct
20

AKTIVITETI KANCERI I GJIRIT PARANDALOHET

    Muaji Tetor është muaji ndërkombëtar i dedikuar për ndërgjegjësimin e popullatës rreth kancerit të gjirit. Kjo nismë vjen si nevojë për të rritur vëmendjen dhe mbështetjen për sensibilizimin, zbulimin e hershëm, trajtimin, si dhe kujdesin paliativ për këtë sëmundje dhe, gjithashtu, për të informuar të gjithë se kjo sëmundje mund të parandalohet. Kanceri i gjirit është […]

By admin | Njoftime
DETAIL
Page 109 of 118« First...102030...107108109110111...Last »