Njoftime

Jan
30

Përfundon me sukses “Konferenca Kombëtare e Shkencave Mjekësore”

Ditën e dielë, 12.01.2014, përfundoi me sukses punimet e saj “Konferenca Kombëtare e Shkencave Mjekësore“, e organizuar në ambjentet e Tirana International Hotel. Konferenca ishte iniciativa e parë kombëtare për vitin 2014 e të gjitha strukturave të Universitetit të Mjekësisë, Tiranë, e cila ishte e fokusuar tërësisht në shkencat mjekësore.

By admin | Njoftime
DETAIL
Jan
21

LAJMËRIM PËR BURSAT E VITIT AKADEMIK 2013-2014

REPUBLIKA E SHQIPËRISË UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË   Në vijim të procedurave, njoftohen studentët e Universitetit të Mjekësisë, Tiranë (viti i II e lart) se janë të hapura aplikimet për bursë për vitin akademik 2013-2014. Për të mundësuar vazhdueshmërinë e mëtejshme të kësaj procedure, ju njoftojmë se Rektorati vë në dispozicion burimet e tij administrative […]

By admin | Njoftime
DETAIL
Jan
21

DEKLARATË PËR SHTYP

Universiteti i Mjekësisë, Tiranë, përmes kësaj deklarate për shtyp, i drejtohet opinionit të gjerë publik dhe në veçanti studentëve dhe pedagogëve të këtij Universiteti, që me entuziazmin e tyre po bëjnë përpjekjet maksimale në mbështetje të kesaj iniciative të re për të konsoliduar një strukturë të aftë për t’iu përgjigjur kërkesave të kohës dhe sfidave […]

By admin | Njoftime
DETAIL
Jun
06

CEREMONIA E DIPLOMIMIT TË STUDENTËVE TË FAKULTETIT TË MJEKËSISË DENTARE

Ditën e premtë, 25.10.2013, në orën 18:00, në ambjentet e Pallatit të Kulturës të qytetit të Tiranës u zhvillua ceremonia e diplomimit e brezit të parë të mjekëve stomatologë të cilët u diplomuan në Universitetin e Mjekësisë, Tiranë. Në këtë ceremoni ishin të pranishëm Zv. Ministrja e Shëndetësise, Znj. Milva Ekonomi, Rektorja e Universitetit të Mjekësisë, […]

By admin | Njoftime
DETAIL
Page 117 of 118« First...102030...114115116117118