Njoftime

Oct
18

Renditja e aplikantëve sipas programeve të studimit në Universitetin e Mjekësisë, Tiranë, RAUNDI III-të, viti akademik 2018-2019

Në listat e mëposhtme, aplikantët fitues janë deri te vija e kuqe Aplikantët e programit të studimit “Shëndet Publik“, raundi III-të, viti akademik 2018-2019 Aplikantët e programit të studimit “Stomatologji“, raundi III-të, viti akademik 2018-2019 Aplikantët e programit të studimit “Infermieri e Përgjithshme“, raundi III-të, viti akademik 2018-2019 Aplikantët e programit të studimit “Teknikë Imazherie“, […]

By admin | Njoftime
DETAIL
Oct
16

Shpallje për pozicionin Drejtues shërbimi në Qendrën Spitalore Universitare “Nënë Tereza”, Tiranë

QSUT:  http://www.qsut.gov.al/wp-content/uploads/2018/10/Njoftim_2018-10-12.pdf   Ministria e Arsimit, Sportit dhe Rinise: http://www.arsimi.gov.al/wp-content/uploads/2018/10/Shpallje-per-shefat-e-sherbimit-ne-QSUT.pdf    http://www.arsimi.gov.al/wp-content/uploads/2018/10/Shpallje-per-shefat-e-sherbimit-ne-QSUT-FMD-.pdf 

By admin | Njoftime
DETAIL
Oct
15

Njoftim mbi plotësimin e kuotave të mbetura bosh për kandidatët nga trojet

Bazuar në Vendimin e Rektorati nr. 10, datë 11.10.2018, kuotat e paplotësuar në Fakultetin e Mjekësisë për aplikantët nga trojet që mbeten në pritje, do të plotësohen duke respektuar parimin e meritës. Publikimi i listave me renditjen e aplikantëve do të bëhet brenda datës 16.10.2018. Procesi i regjistrimit do të nisë më datë 18.10.2018.

By admin | Njoftime
DETAIL
Oct
15

Publikohet Udhëzimi Nr. 2, Datë 15.10.2018 “Për regjistrimin e kandidatëve në kuotat e paplotësuara sipas programeve të studimit të ciklit të parë dhe të integruara të ciklit të dytë në Universitetin e Mjekësisë, Tiranë, viti akademik 2018-2019 ”

Universiteti i Mjekësisë, Tiranë informon mbi publikimin e Udhëzimit nr.2 datë 15.10.2018. Udhëzimin mund ta gjeni në linkun e mëposhtëm: http://umed.edu.al/wp-content/uploads/2018/10/Udhëzimi-Nr.-2-Datë-15.10.2018-“Për-regjistrimin-e-kandidatëve-në-kuotat-e-paplotësuara-sipas-programeve-të-studimit-të-ciklit-të-parë-dhe-të-integruara-të-ciklit-të-dytë-në-Universitetin-e-M.pdf      

By admin | Njoftime
DETAIL
Page 5 of 83« First...34567...102030...Last »