Njoftime

Jan
30

Publikohet Vendimi nr. 9, datë 29.01.2019 “Për miratimin e listës së sudentëve të vitit të parë, me notë mesatare 9-10, që përfitojnë bursë për vitin akakemik 2018-2019, që studiojnë në një program studimi të ciklit të parë dhe të integruar të ciklit të dytë”

Vendimi nr. 9, datë 29.01.2019 “Për miratimin e listës së sudentëve të vitit të parë, me notë mesatare 9-10, që përfitojnë bursë për vitin akakemik 2018-2019, që studiojnë në një program studimi të ciklit të parë dhe të integruar të ciklit të dytë, në Universitetin e Mjekësisë, Tiranë” i Bordit të Administrimit (Kliko ketu)

DETAIL
Jan
30

Publikohet Vendimi nr. 8, datë 29.01.2019 “Për miratimin e listës së studenteve të vitit të parë, me notë mesatare 9-10, që përfitojnë përjashtim nga tarifa e shkollimit për vitin akademik 2018-2019, që studiojnë në një program studimi të ciklit të parë dhe të integruar të ciklit të dytë”

Vendimi nr. 8, datë 29.01.2019 “Për miratimin e listës së studenteve të vitit të parë, me notë mesatare 9-10, që përfitojnë përjashtim nga tarifa e shkollimit për vitin akademik 2018-2019, që studiojnë në një program studimi të ciklit të parë dhe të integruar të ciklit të dytë, në Universitetin e Mjekësisë, Tiranë” i Bordit të […]

DETAIL
Jan
30

Vendim Qarkullues nr. 4, datë 14.01.2019 “Për miratimin e listës së studentëve me notë mesatare 9-10, që përfitojnë përgjysmim të tarifës vjetore të shkollimit, për vitin akademik 2018-2019, që studiojnë në një program studimi të ciklit të dytë”

Publikohet Vendim Qarkullues nr. 4, datë 14.01.2019 “Për miratimin e listës së studentëve me notë mesatare 9-10, që përfitojnë përgjysmim të tarifës vjetore të shkollimit, për vitin akademik 2018-2019, që studiojnë në një program studimi të ciklit të dytë, në Universitetin e Mjekësisë, Tiranë” (Kliko këtu)

DETAIL
Jan
30

THIRRJE PËR APLIKIM NË RRJETIN STUDENTOR TË EKSELENCËS TË UNIVERSITETIT TË MJEKËSISË, TIRANË

Një libër, një stilolaps, një student dhe një pedagog mund ta ndryshojnë botën Malala Yousafzai Universiteti i Mjekësisë, Tiranë hap thirrjen për aplikim në Rrjetin Studentor të Ekselencës. Ky rrjet synon të pasqyrojë tërësinë e vlerave si: Demokracia e brendshme, Transparenca, Ekselenca, Intergriteti, Lidershipi, Eksperienca midis studenteve, Gjithëpërfshirja, Diversiteti, të përvojave dhe qëllimeve të studentëve […]

By admin | Njoftime
DETAIL
Page 3 of 8712345...102030...Last »