Njoftime

Jan
17

Njoftim për zhvillim aktiviteti

“Në zbatim të VKM nr. 440, datë 17.05.2017 “Për përcaktimin e standardeve, të kritereve dhe procedurave të akreditimi të ofruesve të aktiviteteve të edukimit në vazhdim për profesionistët e shëndetësisë”, ju informojmë sa më poshtë lidhur me aktivitetin e edukimit në vazhdim akredituar nga Qendra e Zhvillimit Profesional me temë:   “Sepsisi dhe Menaxhimi i tij“  Aktiviteti i ofruar nga Departamenti i Laboratorëve, Fakulteti i Mjekësisë, do të mbahet më […]

DETAIL
Jan
16

Udhëzues për Projektet Horizon Europe

Për ata që janë të interesuar, bashkangjitur gjeni disa udhëzues për t’ju lehtësuar punën në të gjitha thirrjet e MSCA, në kuadër të Projekteve Horizon Europe. Gjithashtu, për të përshpejtuar procedurat, keni mundësinë të ngarkoni dokumentin e shprehjes së interesit direkt te linku i mëposhtëm: https://msca-net.eu/available-openings/ http://umed.edu.al/wp-content/uploads/2023/01/MSCA_SE_Handbook_2022_final-1.pdf http://umed.edu.al/wp-content/uploads/2023/01/MSCA_DN_Handbook_2022_final-1.pdf http://umed.edu.al/wp-content/uploads/2023/01/MSCA_PF2022_handbook_final.pdf http://umed.edu.al/wp-content/uploads/2023/01/MSCA_COFUND_Handbook_2022_final.pdf

By admin | Njoftime
DETAIL
Jan
16

HAPET THIRRJA PËR MOBILITET PËR STAFIN AKADEMIK TË UNIVERSITETIT TË MJEKËSISË, TIRANË PËR MËSIMDHËNIE NË UNIVERSITETIN E ARISTOTELIT NË SELANIK, GREQI

Në kuadër të programit Erasmus+ hapet thirrja për aplikime për mobilitet për stafin akademik të Universitetit  të Mjekësisë, Tiranë në Universitetin e Aristotelit, Selanik Greqi, për semestrin e dytë të vitit akademik 2022/2023.  Mobiliteti përfshin: Shkëmbimin e stafit akademik për mësimdhënie Kohëzgjatja e mobilitetit:   5 ditë + 2 ditë udhëtim Bursa përfshin: Kompensimin ditor (180 […]

By admin | Njoftime
DETAIL
Jan
11

HAPET THIRRJA PËR BURSA PËR STAFIN ADMINISTRATIV TË UNIVERSITETIT TË MJEKËSISË, TIRANË NË UNIVERSITETIN E MJEKËSISË DHE FARMACISË, KRAIOVË, RUMANI

HAPET THIRRJA PËR BURSA PËR STAFIN ADMINISTRATIV TË UNIVERSITETIT TË MJEKËSISË, TIRANË  NË UNIVERSITETIN E UNIVERSITETIN E MJEKËSISË DHE FARMACISË, KRAIOVË, RUMANI PËR SEMESTRIN E DYTË TË VITIT AKADEMIK 2022/2023 Mobiliteti përfshin: Shkëmbimin e stafit administrativ Kohëzgjatja e mobilitetit:   5 ditë + 2 ditë udhëtim Bursa përfshin: Kompensimin ditor (180 EURO në ditë për stafin) […]

By admin | Njoftime
DETAIL
Page 4 of 208« First...23456...102030...Last »