Vendime të Bordit të Administrimit

Jan
17

Publikohet Vendimi nr. 6, datë 15.01.2019 “Për miratimin e shpërndarjes së grantit të mësimdhënies, për UMT, për vitin 2019”

Publikohet Vendimi nr. 6, datë 15.01.2019 “Për miratimin e shpërndarjes së grantit të mësimdhënies, për Universitetin e Mjekësisë, Tiranë, për vitin 2019”

DETAIL
Jan
17

Publikohet Vendimi Qarkullues nr. 2, datë 14.01.2019 “Për një ndryshim në vendimin nr. 26., datë 30.05.2018”

Publikohet Vendimi Qarkullues nr. 2, datë 14.01.2019 “Për një ndryshim në vendimin nr. 26., datë 30.05.2018 “Për tarifat e aplikimit dhe studimit për programet e ciklit të parë, të integruar të ciklit të dytë dhe ciklit të dytë “Master Profesional” dhe “Master i Shkencave” në UMT, për vitin akademik 2018-2019″

DETAIL
Jan
17

Publikohet Vendimi Qarkullues nr. 1, datë 11.01.2019 “Për miratimin e dokumentacionit që duhet të paraqitet nga studentët që përfitojnë bursë, në UMT”

Publikohet Vendimi Qarkullues nr. 1, datë 11.01.2019 “Për miratimin e dokumentacionit që duhet të paraqitet nga studentët që përfitojnë bursë, në Universitetin e Mjekësisë, Tiranë”

DETAIL
Page 16 of 16« First...1213141516