Uncategorized

Apr
04

PUBLIKOHEN KRITERET E PRANIMIT NË UNIVERSITETIN E MJEKËSISË, TIRANË, PËR VITIN AKADEMIK 2019-2020

Në zbatim të ligjit Nr. 80/2015, “Për arsimin e lartë dhe kërkimin shkencor në Institucionet e Arsimit të Lartë në Republikën e Shqipërisë” si dhe në përputhje me ndryshimet në kurrikulë e arsimit të mesëm në Republikën e Shqipërisë, Senati Akademik i Universitetit të Mjekësisë, Tiranë, në mbledhjen e datës 28.02.2019, rikonfirmoi kriteret e pranimit […]

By admin | Njoftime . Uncategorized
DETAIL
Oct
27

HOMAZH PËR DR. TIKA THEODHOSI

Shuhet nga jeta një personalitet i Mjekësisë Shqiptare,  Tika Theodhosi. I shquar për saktësinë e tij absolute në përcaktimin e saktë të diagnozës, Tika Theodhosi mbetet një simbol i Kirurgjisë Shqiptare. Lindur në Korçë në vitin 1922 dhe diplomuar në liceun e Korçës do të fillonte studimet e tij në Mjekësi në Zagreb për t’i […]

By admin | Uncategorized
DETAIL
Oct
25

HOMAZHE PËR DOCENT ASIM YLLI

Shuhet nga jeta Docent Asim Ylli, një personalitet i botës akademike shkencore të mjekësise shqiptare.  Docent Asim Ylli, ka  lindur në Korçë në 09.06.1931.  Filloi  studimet universitare në degën e  Mjekësisë  në Gjermani dhe i ka përmbyllur ato në vitin 1961 pranë Fakultetit të Mjekësisë në Tiranë. Menjëherë pas diplomimit u emërua pedagog i brendshëm […]

By admin | Uncategorized
DETAIL
Oct
17

HOMAZH PËR PROF. HEKTOR ÇOÇOLI

Ndahet nga jeta Profesor Emeritus Hektor Çoçoli Një lajm i hidhur për Mjekësinë Shqiptare, shuhet nga jeta Profesor Emeritus Hektor Çoçoli.”Asgjë nuk kushton aq pak dhe nuk çmohet aq shumë sa sjellja e mirë! Mjeku në qoftëse do që të jetë mjek në kuptimin e vërtetë të kësaj fjale,duhet t’u përkushtohet të tjerëve, ai nuk […]

By admin | Uncategorized
DETAIL
Page 10 of 11« First...7891011