Uncategorized

Oct
25

HOMAZHE PËR DOCENT ASIM YLLI

Shuhet nga jeta Docent Asim Ylli, një personalitet i botës akademike shkencore të mjekësise shqiptare.  Docent Asim Ylli, ka  lindur në Korçë në 09.06.1931.  Filloi  studimet universitare në degën e  Mjekësisë  në Gjermani dhe i ka përmbyllur ato në vitin 1961 pranë Fakultetit të Mjekësisë në Tiranë. Menjëherë pas diplomimit u emërua pedagog i brendshëm […]

By admin | Uncategorized
DETAIL
Oct
17

HOMAZH PËR PROF. HEKTOR ÇOÇOLI

Ndahet nga jeta Profesor Emeritus Hektor Çoçoli Një lajm i hidhur për Mjekësinë Shqiptare, shuhet nga jeta Profesor Emeritus Hektor Çoçoli.”Asgjë nuk kushton aq pak dhe nuk çmohet aq shumë sa sjellja e mirë! Mjeku në qoftëse do që të jetë mjek në kuptimin e vërtetë të kësaj fjale,duhet t’u përkushtohet të tjerëve, ai nuk […]

By admin | Uncategorized
DETAIL
Jun
22

PROF. DR. NESTOR THERESKA, PROF. DR. JUL BUSHATI, PROF. DR. AGRON YLLI DHE PROF. DR. ORION GLIOZHENI DEKOROHEN ME TITULLIN “MJESHTËR I MADH” NGA PRESIDENTI I REPUBLIKËS

Universiteti i Mjekësisë, Tiranë, ka nderin e veçantë të informojë se më datë 22 Qershor 2017, Profesorët e shquar të Universitetit të Mjekësisë, Tiranë, Prof. Dr. Nestor Thereska, Prof. Dr. Jul Bushati, Prof. Dr. Agron Ylli dhe Prof. Dr. Orion Gliozheni u dekoruan me Titullin “Mjeshtër i madh” nga Presidenti i Republikës SHTZ. Bujar Nishani. [...]
DETAIL

Kodi PIC i Universitetit të Mjekësisë

Kodi PIC i Universitetit të Mjekësisë, Tiranë Të nderuar Pedagogë të Universitetit të Mjekësisë, Tiranë, Në kuadër të nënshkrimit të marrëveshjes mes Republikës së Shqipërisë, të përfaqësuar nga Ministria e Arsimit dhe Sportit dhe Komisionit Evropian për përfshirjen e Shqipërisë në Programin ERASMUS+, Programi i BE-së për arsimin, trajnimin, rininë dhe sportin, Universiteti i Mjekësisë, Tiranë [...]
By admin | Uncategorized
DETAIL
Page 11 of 12« First...89101112