Uncategorized

May
14

NJOFTIM PËR DY VENDE TË LIRA PUNE: PËRGJEGJËS I SEKTORIT TË PROKURIMEVE NË DREJTORINË E BUXHETIT DHE INVESTIMEVE; SPECIALIST I SEKTORIT TË PROKURIMEVE

Universiteti i Mjekësisë, Tiranë, shpall konkursin për dy pozicione pune personel administrativ bazuar në Ligjin nr. 80/2015 “Për Arsimin e  Lartë dhe kërkimin shkencor në institucionet e arsimit të lartë në Republikën e Shqipërisë”, Përgjegjës i Sektorit të Prokurimeve në Drejtorinë e Buxhetit dhe Investimeve Specialist i Sektorit të Prokurimeve   Përshkrimi përgjithësues i punës: […]

DETAIL
May
14

NJOFTIM PËR TRE VENDE TË LIRA PUNE: DREJTOR NË DREJTORINË E BUXHETIT DHE INVESTIMEVE; SPECIALIST FINANCE NË FAKULTETIN E MJEKËSISË; SPECIALIST FINANCE NË FAKULTETIN E MJEKËSISË DENTARE

Universiteti i Mjekësisë, Tiranë, shpall konkursin për tre pozicione pune personel administrativ bazuar në Ligjin nr. 80/2015 “Për Arsimin e  Lartë dhe kërkimin shkencor në institucionet e arsimit të lartë në Republikën e Shqipërisë”, Drejtor në Drejtorinë e Buxhetit dhe Investimeve Specialist Finance në Fakultetin e Mjekësisë Specialist Finance në Fakultetin e Mjekësisë Dentare   […]

DETAIL
May
14

KAMPIONATI KOMBËTAR I VOLEJBOLLIT PËR FEMRA / KAMPIONATI KOMBËTAR I MINIFUTBOLLIT PËR MESHKUJ 2018

Në kuadër të Kampionatit Kombëtar Kombëtar të Volejbollit për Femra 2018 dhe Kampionati Kombëtar të Minifutbollit për Meshkuj 2018, më 11.05.2018, në Pallatin e Sportit “ Asllan Rusi”, Federata Shqiptare e Sportit Universitar. zhvilloi ndeshjen midis Ekipit Përfaqësues të Universitetit të Mjekësisë, Tiranë dhe Ekipit Përfaqësues të Universitetit Politeknik të Tiranës. Në kuadër të këtij [...]
By admin | Njoftime . Uncategorized
DETAIL
Page 1 of 3123