Uncategorized

Pyetje/Përgjigje –Pyetje: Sa kohë përpara zhvillimit të një aktiviteti duhet të aplikojmë për akreditim? –Përgjigje: Të gjithë ofruesit e aktiviteteve të edukimit në vazhdim duhet të dorëzojnë dosjen e aplikimit pranë QZHP-së jo më vonë se 30 ditë përpara datës së zhvillimit të aktivitetit. Për shembull,  për një aktivitet që planifikohet të zhvillohet në datën 10 shkurt, […]

By admin | Uncategorized
DETAIL
Oct
26

Renditja e aplikantëve sipas programeve të studimit në Universitetin e Mjekësisë, Tiranë, raundi III-të, viti akademik 2022-2023

Të dashur Maturantë, Ju  falënderojmë për interesin dhe besimin që transmetoni për Universitetin e Mjekësisë, Tiranë, nëpërmjet aplikimit tuaj. Bashkëngjitur do të gjeni listat e plota të renditjes së kandidatëve për të ndjekur studimet në Universitetin e Mjekësisë, Tiranë. Deri tek vija e kuqe janë fituesit e fazës së parë të raundit të tretë, sipas […]

By admin | Njoftime . Uncategorized
DETAIL

http://umed.edu.al/wp-content/uploads/2022/02/Physiotherapy_Rehabilitation.pdf

By admin | Uncategorized
DETAIL

Struktura për Sinjalizimin dhe Mbrojtjen e Sinjalizimeve në UMT

Ligj nr. 60/2016 Për Sinjalizimin dhe Mbrojtjen e Sinjalizuesve, i ndryshuar Rregullore për Hetimin Administrativ të Sinjalizimit dhe Mbrojtjen e Konfidencialitetit në UMT Urdhër i ILDKPKI nr. 1222, datë 11.07.2017 Për Miratimin e Formularëve VKM nr. 816, datë 16.11.2016 Për Strukturën , kriteret e përzgjedhjes së Njësisë së Sinjalizimit

By admin | Uncategorized
DETAIL
Page 2 of 1112345...10...Last »