Uncategorized

LEGJISLACIONI KOMBËTAR

Kushtetuta e Republikës së Shipërisë Ligji nr. 80 datë 2015, Për arsimin e lartë dhe kërkimin shkencor në institucionet e arsimit të lartë në RSH

By admin | Uncategorized
DETAIL

LEGJISLACIONI NDËRKOMBËTAR

Konventa kundër diskriminimit në edukim, Unesco, Paris 1960 Konventa për njohjen e kualifikimeve të arsimit të lartë në Europë, Lisbonë 1997

By admin | Uncategorized
DETAIL

RREGULLORE

Rregullore për administrimin financiar, Kontabilitetin dhe Kontrollon në UMT Rregullore për organizimin e Programeve të Studimit të Doktoratave Rregullore e funksionimit të Njësisë të Sigurimit të Brendshëm të Cilësisë në Universitetin e Mjekësisë, Tiranë Rregullore e Studimeve të Specializimeve Afatgjata, të ciklit të Tretë, në Fushën e Mjekësisë në UMT Rregullore mbi organizimin dhe funksionimin […]

By admin | Uncategorized
DETAIL

Znj.            Dhurata Islambejo, Specialiste në Sektorin e Shërbimeve Juridike Email:        dhurata.islambejo@umed.edu.al Adresa:      Rruga e Dibrës, Nr. 371, 1005, Tiranë Orari:        E Hënë – E Enjte   08:00 – 16:30 E Premte               08:00 – 14:00

By admin | Uncategorized
DETAIL
Page 4 of 11« First...23456...10...Last »