KAMPIONATI KOMBËTAR I VOLEJBOLLIT PËR FEMRA

KAMPIONATI KOMBËTAR I VOLEJBOLLIT PËR FEMRA

Në kuadër të Kampionatit Kombëtar Kombëtar të Volejbollit për Femra 2018 dhe Kampionati Kombëtar të Minifutbollit për Meshkuj 2018, më 23.05.2018, në Palestrën e Universitetit të Mjekësisë, Tiranë ,Federata Shqiptare e Sportit Universitar. zhvilloi Ndeshjen e Vollejbollit për Femra midis Ekipit Përfaqësues të Universitetit të Mjekësisë, Tiranë dhe Ekipit Përfaqësues të Universitetit të Tiranës.
Ky Kampionat do të vijojë me zhvillimin e ndeshjeve të tjera mes Ekipeve Përfaqësues të Universiteteve në javët në vijim.