Doktoraturat

Mar
24

Disertacion i Eriselda Bashari (Kurushi) – FAKULTETI I MJEKËSISË

UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË FAKULTETI I MJEKËSISË          TEMA: “PROBLEMET DIAGNOSTIKE DHE ALTERACIONET HISTOPATOLOGJIKE NË ENDOMETRIOZA”  Disertacion i paraqitur për arritjen e gradës shkencore “DOKTOR ”                                                           […]

By admin | Doktoraturat
DETAIL
Mar
17

Disertacion i AFËRDITA TAKO KUMARAKU – FAKULTETI I MJEKËSISË

UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË FAKULTETI I MJEKËSISË          TEMA: “INCIDENCA E EPILEPSISË NË ÇRREGULLIMIN E SPEKTRIT AUTIK”  Disertacion i paraqitur për arritjen e gradës shkencore “DOKTOR ”                                                         […]

By admin | Doktoraturat
DETAIL
Mar
10

Disertacion i Ilir Peposhi – FAKULTETI I MJEKËSISË

UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË FAKULTETI I MJEKËSISË          TEMA: “VLERA E BRONKOSKOPISE NE PACIENTET ME TUBERKULOZ PULMONAR BK NEGATIV”  Disertacion i paraqitur për arritjen e gradës shkencore “DOKTOR ” SPECIALITETI: PNEUMOLOGJI                                                 […]

By admin | Doktoraturat
DETAIL
Mar
10

Disertacion i ALMA SOXHUKU (ISUFI) – FAKULTETI I MJEKËSISË

UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË FAKULTETI I MJEKËSISË          TEMA: “IMPAKTI I AMINAVE PRESIVE MBI NËNËN DHE BEBIN GJATË TRAJTIMIT TË HYPOTENSIONIT PAS ANESTEZISË SPINALE PËR LINDJE CESAREANE”  Disertacion i paraqitur për arritjen e gradës shkencore “DOKTOR ” SPECIALITETI: Anestezi -Reanimacion                               […]

By admin | Doktoraturat
DETAIL
Page 60 of 141« First...102030...5859606162...708090...Last »