Doktoraturat

Dec
29

Disertacion i ERMIRA KRASNIQI – FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKËSORE TEKNIKE

UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKËSORE TEKNIKE         TEMA: “PËRDORIMI I PAKONTROLLUAR I BARNAVE, SHKAQET DHE PASOJAT NË SHËNDETIN E POPULLATËS”  Disertacion i paraqitur për arritjen e gradës shkencore “DOKTOR” Specialiteti: Shkenca Farmaceutike Udhëheqës shkencor:                                    […]

By admin | Doktoraturat
DETAIL
Dec
29

Disertacion i DEVID BELALLA – FAKULTETI I MJEKËSISË, TIRANË

UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË FAKULTETI I MJEKËSISË         TEMA: “KANCERI I REKTUMIT, STADIFIKIMIT, ALTERNATIVAT E TRAJTIMIT”  Disertacion i paraqitur për arritjen e gradës shkencore “DOKTOR” Udhëheqës shkencor:                                                 Kandidati: Prof. Dr. Nikollaq […]

By admin | Doktoraturat
DETAIL
Dec
29

Disertacion i ERMIR ROÇI – FAKULTETI I MJEKËSISË, TIRANË

UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË FAKULTETI I MJEKËSISË         TEMA: “ZHVILLIMI I NJE MODELI MATEMATIKOR NE PARASHIKIMIN E EVOLUCIONIT TE DINAMIKES SE RRITJES SE GLIOMAVE TE GRADES SE ULET PAS TRAJTIMEVE TE NDRYSHME ONKOLOGJIKE”  Disertacion i paraqitur për arritjen e gradës shkencore “DOKTOR” SPECIALITETI: NEUROSHKENCE Udhëheqës shkencor:                  […]

By admin | Doktoraturat
DETAIL
Dec
29

Disertacion i ADELA PEROLLA – FAKULTETI I MJEKËSISË, TIRANË

UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË FAKULTETI I MJEKËSISË         TEMA: “STUDIM KLINIK – BIOLOGJIK MBI MIELODISPLAZINË”  Disertacion i paraqitur për arritjen e gradës shkencore “DOKTOR” Specialiteti: Hematologji Udhëheqës shkencor:                                                 Kandidati: Prof. Asc.Dr. […]

By admin | Doktoraturat
DETAIL
Page 70 of 141« First...102030...6869707172...8090100...Last »