Doktoraturat

Sep
04

Disertacion i Klodeta MUÇAJ- FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKËSORE TEKNIKE

UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKËSORE TEKNIKE TEMA: “KRIZA HIPERTENSIVE DHE KOMPLIKACIONET E SAJ” Specialiteti: KARDIOLOGJI Disertacion i paraqitur për arritjen e gradës shkencore “Doktor” Udhëheqës shkencor:                                               Kandidati: Prof. Dr. Petrit BARA […]

By admin | Doktoraturat
DETAIL
Sep
04

Disertacion i FITIM MARKU- FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKËSORE TEKNIKE

UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKËSORE TEKNIKE TEMA: “ASISTENCA VENTILATORE NË PACIENTËT ME INSUFICIENCË RESPIRATORE NGA INTOKSIKIMET ME FOSFORORGANIK” Specialiteti: ANESTEZI & REANIMACION Disertacion i paraqitur për arritjen e gradës shkencore “Doktor” Udhëheqës shkencor:                                           […]

By admin | Doktoraturat
DETAIL
Sep
04

Disertacion i Gjovalin Valca- FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKËSORE TEKNIKE

UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKËSORE TEKNIKE TEMA: “Të dhënat epidemiologjike, klinike, dhe të rejat në trajtimin e Sëmundjes Meningokoksike Invazive në pacientët e Shërbimit të Terapisë Intensive të Pediatrisë dhe në Spitalin Rajonal të Mirditës.” Disertacion i paraqitur për arritjen e gradës shkencore “Doktor” Udhëheqës shkencor:                 […]

By admin | Doktoraturat
DETAIL
Sep
04

Disertacion i BARDHYL KURTI- FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKËSORE TEKNIKE

UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKËSORE TEKNIKE TEMA: “ROLI I TRACHEOTOMISË SË HERSHME NË PACIENTËT ME TRAUMË CRANIALE GRAVE” Disertacion i paraqitur për arritjen e gradës shkencore “Doktor” Udhëheqës shkencor:                                               Kandidati:   […]

By admin | Doktoraturat
DETAIL
Page 80 of 141« First...102030...7879808182...90100110...Last »