Doktoraturat

Feb
05

Disertacion i Ehadu Mersini – FAKULTETI I SHËNDETIT PUBLIK

  UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË FAKULTETI I SHËNDENTIT PUBLIK     TEMA: “MATJA E PERFORMANCËS DHE ORGANIZIMI I KUJDESIT SHËNDETËSOR PËR NËNËN DHE FËMIJËN NË SHQIPËRI“   Disertacion i paraqitur për arritjen e gradës shkencore “Doktor”                             Udhëheqës shkencor:         […]

By admin | Doktoraturat
DETAIL
Feb
05

Disertacion i Vjollca Koko – FAKULTETI I SHËNDETIT PUBLIK

  UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË FAKULTETI I SHËNDENTIT PUBLIK     TEMA: “EPIDEMIOLOGJIA E SËMUNDJEVE INFLAMATORE REUMATIZMALE  NË RAJONIN E GJIROKASTRËS” (Janar 1995 – Dhjetor 2011)   Disertacion i paraqitur për arritjen e gradës shkencore “Doktor”                             Udhëheqës shkencor:         […]

By admin | Doktoraturat
DETAIL
Feb
05

Disertacion i Arjan Bregu – FAKULTETI I SHËNDETIT PUBLIK

  UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË FAKULTETI I SHËNDENTIT PUBLIK     TEMA: “VLERËSIMI I MENAXHIMIT TË DIABETIT TIP 2 NË KUJDESIN SHËNDETËSOR PARËSOR”   Disertacion i paraqitur për arritjen e gradës shkencore “Doktor”                             Udhëheqës shkencor:               […]

By admin | Doktoraturat
DETAIL
Feb
05

Disertacion i Lulzim Çela – FAKULTETI I SHËNDETIT PUBLIK

  UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË FAKULTETI I SHËNDENTIT PUBLIK     TEMA: “AKTIVITETI FIZIK DHE LIDHJA E TIJ ME FAKTORËT DEMOGRAFIKË, SOCIAL – EKONOMIKË DHE MËNYRA E JETESËS NË POPULLATËN ADULTE SHQIPTARE.“   Disertacion i paraqitur për arritjen e gradës shkencore “Doktor”                             Udhëheqës shkencor: […]

By admin | Doktoraturat
DETAIL
Page 65 of 68« First...102030...6364656667...Last »