Doktoraturat

Jun
30

Disertacion i Diana Shahini – FAKULTETI I MJEKËSISË

  UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË FAKULTETI I MJEKËSISË     “KORRELACIONE KLINIKE CITOMORFOLOGJIKE TË PATOLOGJIVE CERVIKALE”     Disertacion i paraqitur për arritjen e gradës shkencore “Doktor”      Udhëheqës shkencor:                                                     […]

By admin | Doktoraturat
DETAIL
Jun
30

Disertacion i Avdyl Shoshi – FAKULTETI I MJEKËSISË DENTARE

  UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË FAKULTETI I MJEKËSISË DENTARE     “KIRURGJIA ORALE DHE MAKSILO-FACIALE NË NDIHMË TË IMPLANTOLOGJISË DENTARE”     Disertacion i paraqitur për arritjen e gradës shkencore “Doktor”      Udhëheqës shkencor:                                           […]

By admin | Doktoraturat
DETAIL
May
28

Disertacion i Sokol Isaraj – FAKULTETI I MJEKËSISË

  UNIVERSITETI  I  MJEKËSISË, TIRANË FAKULTETI  I  MJEKËSISË     TEMA: “APLIKIMI I LEMBOVE NË REGIONIN KRURAL, BAZUAR NË VEÇORITË E VASKULARIZIMIT TË TIJ“ Disertacion i paraqitur për arritjen e gradës shkencore “Doktor”                               Udhëheqës shkencor:             […]

By admin | Doktoraturat
DETAIL
Apr
23

Disertacion i Enkelejda Goci – FAKULTETI I FARMACISË

  UNIVERSITETI  I  MJEKËSISË, TIRANË FAKULTETI  I  FARMACISË     TEMA: “STUDIMI I FAKTORËVE QË NDIKOJNË NË BIODISPONIBILITETIN E BARNAVE ANTIINFLAMATORË JOSTERIODALË, ME ORIGJINË SINTETIKE DHE BIMORE, TË APLIKUARA NË LËKURË“ Disertacion i paraqitur për arritjen e gradës shkencore “Doktor”                               Udhëheqës shkencor: […]

By admin | Doktoraturat
DETAIL
Page 68 of 73« First...102030...6667686970...Last »