Njoftime

Nov
03

PROCEDURAT E PRANIMIT NË PROGRAMET E STUDIMIT TË CIKLIT TË DYTË ME KOHË TË PLOTË, “MASTER PROFESIONAL” DHE “MASTER I SHKENCAVE” NË UNIVERSITETIN E MJEKËSISË, TIRANË PËR SHTETASIT E HUAJ 2014-2015

  Në bazë të Udhëzimit Nr. 50, datë 31.10.2014, të Ministrisë së Arsimit dhe Sportit “Për procedurën e pranimit në programet e studimit të ciklit të dytë me kohë të plotë, “Master Profesional” dhe “Master i Shkencave/Master i Arteve të Bukura”, për shtetasit e huaj që kërkojnë të studiojnë në institucionet publike të arsimit të […]

By admin | Njoftime
DETAIL
Nov
03

SHTYRJE AFATI TË PROCEDURËS SË PRANIMIT NË RAUNDIN E DYTË TË KANDIDATËVE FITUES NË PROGRAMET E STUDIMIT NË UNIVERSITETIN E MJEKËSISË, TIRANË 2014-2015

Në vijim të procedurës së pranimit në Universitetin e Mjekësisë, Tiranë të studentëve që kanë aplikuar në Raundin e Dytë, informohen kandidatët e interesuar mbi Udhëzimin nr. 49, datë 31.10.2014 të Ministrisë së Arsimit dhe Sportit “Për disa ndryshime në Udhëzimin Nr. 41, datë 14.10.2014 “Për procedurat e pranimit për plotësimin e kuotave të parealizuara në raundin e dytë […]

By admin | Njoftime
DETAIL
Oct
27

SHTYRJE AFATI MBI PROCEDURAT E PËRZGJEDHJES DHE REGJISTRIMIT PËR KANDIDATËT ME STATUSIN E TË VERBËRIT, TË INVALIDIT PARAPLEGJIK DHE TETRAPLEGJIK, TË JETIMIT, SI DHE ROMËT DHE BALLKANO-EGJIPTIANËT, NË UNIVERSITETIN E MJEKËSISË, TIRANË 2014 – 2015

  Në vijim të procedurës së pranimit në Universitetin e Mjekësisë, Tiranë të studentëve me statusin e të verbrit, invalidit paraplegjik dhe tetraplegjik, të jetimit, romët dhe ballkano-egjiptianët, që kanë aplikuar për të përfituar nga kuotat e veçanta, informohen kandidatët e interesuar mbi njoftimin e Ministrisë së Arsimit dhe Sportit: “Ministria e Arsimit dhe Sportit, njofton të gjithë kandidatët […]

By admin | Njoftime
DETAIL
Oct
26

NJOFTIM AKADEMIK

  Në bazë të Vendimit të marrë në Mbledhjen e Rektoratit, më datë 24.10.2014, për t’i ardhur në ndihmë një grupi studentësh që për një numër të kufizuar kreditesh do shpalleshin përsëritës, Rektorati i Universitetit të Mjekësisë, Tiranë informon studentët, si më poshtë: Në Mbledhjen e Rektoratit, datë 24.10.2014, u vendos: Për studentët nga viti […]

By admin | Njoftime
DETAIL
Page 198 of 208« First...102030...196197198199200...Last »