Njoftime

Dec
11

NJOFTIM PËR HAPJEN E APLIKIMEVE PËR 3 (TRE) ANËTARË TË KOMISIONIT TË ZGJEDHJEVE TË FAKULTETIT TË MJEKËSISË, UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË

Komisioni Institucional Zgjedhor i Universitetit të Mjekësisë, Tiranë, njofton për hapjen e aplikimeve për 3 (tre) anëtarë të Komisionit të Zgjedhjeve të Fakultetit të Mjekësisë, Universiteti i Mjekësisë, Tiranë (http://umed.edu.al/wp-content/uploads/2018/12/Vendim-nr-51-date-10-12-2018-Per-shpalljen-e-aplikimeve-per-3-anetare-te-KZFM-UMT.pdf) Personeli akademik i Fakultetit të Mjekësisë mund të aplikojë duke plotësuar formularin bashkëlidhur këtij njoftimi, nga data 11.12.2018 deri më 13.12.2018, ora 16:00, në Sekretarinë […]

By admin | Njoftime
DETAIL
Dec
06

NJOFTIM PËR SHTYRJE TË AFATIT TË DORËZIMIT TË DOKUMENTACIONIT PËR PËRJASHTIM NGA TARIFA E SHKOLLIMIT PËR VITIN AKADEMIK 2018-2019

Nisur nga kërkesat e shumta të studentëve që aplikojnë për përjashtim nga tarifa e shkollimit për vitin akademik 2018-2019, mbështetur kërkesa e tyre edhe nga Këshillat Studentorë, njoftojmë: shtyrjen e afatit të dorëzimit të dokumentacionit, deri më datë 11.12.2018.  

By admin | Njoftime
DETAIL
Nov
21

Hapen procedurat për përjashtimin nga tarifat e studimit, për studentët, për vitin akademik 2018-2019

Afati i aplikimit është: 19 Nëntor – 03 Dhjetor 2018 Kriteret e aplikimit mund t`i gjeni në faqet zyrtare të fakulteteve sipas njoftimeve bashkëlidhur. Fakulteti i Mjekësië https://www.fakultetimjekesise.edu.al/arkiv/704-perjashtim-nga-tarifat-2018-2019.html Fakulteti i Mjekësisë Dentare http://www.fmd.edu.al/njoftime15.html Fakulteti i Shkencave Mjekësore Teknike http://fshmt.umt.rash.al/index.php/revista-shkencore/ http://fshmt.umt.rash.al/wp-content/uploads/2018/11/NJOFTIM.pdf http://fshmt.umt.rash.al/wp-content/uploads/2018/11/UDHEZIM.pdf http://fshmt.umt.rash.al/wp-content/uploads/2018/11/FORMULAR-APLIKIMI.pdf

By admin | Njoftime
DETAIL
Nov
21

Hapet thirrja për dhënien e Bursave të Studimit që ofrohen nga Ambasada Austriake për Vitin Akademik 2018-2019

Hapet thirrja për dhënien e Bursave të Studimit që ofrohen nga Ambasada Austriake në Shqipëri nëpërmjet Ministrisë Austriake të Shkencës dhe Hulumtimit për vitin akademik 2018-2019. Këto bursa ofrohen për studentë, të diplomuar dhe shkencëtarë në fusha të ndryshme të arsimit. Klikoni në linkun e mëposhtëm, për t’u njohur me tipologjitë e bursave dhe procedurën […]

By admin | Njoftime
DETAIL
Page 2 of 8312345...102030...Last »