Njoftime

Apr
15

NJOFTIM AKADEMIK – 15.04.2015

  Informojmë studentët e Universitetit të Mjekësisë, Tiranë se në bazë të kërkesës së Këshillit Studentor dhe Unionit Studentor të Luginës së Preshevës, si dhe duke marrë parasysh dispozitat e Rregullores së brendshme të Universitetit të Mjekësisë, Tiranë, në mbledhjen e Rektoratit me përfaqësuesit e Fakulteteve, zhvilluar më datë 03.04.2015, është miratuar Vendimi Nr. 40, […]

By admin | Njoftime
DETAIL
Apr
03

KONFERENCA KOMBËTARE E SHKENCAVE MJEKËSORE II

Universiteti i Mjekësisë, Tiranë në bashkëpunim me Fakultetin e Mjekësisë, Këshillin Studentor të Universitetit të Mjekësisë, Tiranë (KSUMT), Organizatën Brainstorm, si dhe me mbështetjen e vazhdueshme të Ministrisë së Arsimit dhe Sportit dhe Ministrisë së Shëndetësisë, organizon Konferencën Kombëtare të Shkencave Mjekësore II. Konferenca do të organizohet në datat 10-12 Prill 2015, në ambjentet e […]

By admin | Njoftime
DETAIL
Mar
18

CEREMONIA E DHËNIES SË TITULLIT “DOCTOR HONORIS CAUSA” PËR DR. KEITH D. FLACHSBART NGA UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË

Ditën e Martë, më datë 17.03.2015, ora 12:00, në Auditoriumin “Galileo Galilei” të Universitetit të Mjekësisë, Tiranë u organizua ceremonia e dhënies së titullit “Doctor Honoris Causa” për kardiokirurgun e mirënjohur amerikan Dr. Keith D. Flachsbart. Në ceremoni morën pjesë përfaqësues të lartë të jetës akademike, shoqërore dhe intelektuale të vendit. I pranishëm në këtë […]

By admin | Njoftime
DETAIL
Mar
16

MARRËVESHJE BASHKËPUNIMI MES UNIVERSITETIT TË MJEKËSISË, TIRANË DHE UNIVERSITETIT ALDENT

Ditën e merkurë, më datë 11 mars 2015, Universiteti i Mjekësisë, Tiranë priti në ambientet e Rektoratit një përfaqësi nga Universiteti Aldent, të kryesuar nga Rektorja Dr. Entela Haloçi. Rektori i Universitetit të Mjekësisë, Tiranë Prof. Dr. Ali Refatllari përshëndeti përfaqësuesit e Universitetit Aldent dhe e cilësoi këtë takim si një pikënisje për diskutime konkrete dhe projekte të përbashkëta.  Gjatë takimit u […]

By admin | Njoftime
DETAIL
Page 62 of 77« First...102030...6061626364...70...Last »