Njoftime

Jun
09

THIRRJE PËR APLIKIM NË PROGRAMIN KOMBËTAR TË PRAKTIKAVE TË PUNËS NË ADMINISTRATËN SHTETËRORE DHE INSTITUCIONET E TJERA PUBLIKE

Në kuadër të Vendimit nr. 395, datë 29 Prill 2015, të Këshillit të Ministrave “Për Miratimin e Programit Kombëtar të Praktikave të Punës në Administratën Shtetërore dhe Institucionet e tjera Publike”, Universiteti i Mjekësisë, Tiranë njofton Profesionistët e rinj mbi mundësinë e aplikimit në Thirrjen e parë të Programit Kombëtar të Praktikave të Punës në […]

By admin | Njoftime
DETAIL
May
26

VIZITA E DELEGACIONIT TË UNIVERSITETIT TË MJEKËSISË, TIRANË NË UNIVERSITETIN E PALERMOS DHE NËNSHKRIMI I MARRËVESHJES SË BASHKËPUNIMIT MES DY UNIVERSITETEVE

Ditën e Enjte, më datë 15.05.2015, delegacioni i Universitetit të Mjekësisë, Tiranë vizitoi Universitetin e Palermos, në Palermo, Itali. Vizita u zhvillua me ftesë të Universitetit të Palermos në kuadër të bashkëpunimit të dy universiteteve dhe në vijim të vizitës së delegacionit të Universitetit të Palermos në Rektoratin e Universitetit të Mjekësisë, Tiranë në muajin mars […]

By admin | Njoftime
DETAIL
May
20

TAKIM SENSIBILIZUES NË UNIVERSITETIN E MJEKËSISË, TIRANË ME RASTIN E DITËS NDËRKOMBËTARE KUNDËR DUHANIT 2015

Me rastin e Ditës Ndërkombëtare Kundër Duhanit, 31 Majit, Universiteti i Mjekësisë, Tiranë (UMT) në bashkëpunim me Institutin e Shëndetit Publik (ISHP) organizon një takim sensibilizues me studentët e Fakultetit të Mjekësisë, Fakultetit të Shëndetit Publik dhe Fakultetit të Farmacisë, ditën e Hënë, datë 25 Maj 2015, në orën 10:00, pranë Sallës Blu të Rektoratit […]

By admin | Njoftime
DETAIL
May
20

UNIVERSIADA MBARËKOMBËTARE PRANVERË 2015

Ditën e Enjte, më datë 21 Maj, në ambjentet e Pallatit të Sportit “Asllan Rusi”, në Tiranë dhe ditën e Premte, 22 Maj, në Komplesin Tropikal “Plazh Durrës”, në Durrës, Universiteti i Tiranës organizon “Universiadën Mbarëkombëtare Pranverë 2015”. Universiada Mbarëkombëtare mbledh skuadrat përfaqësuese studentore dhe të pedagogëve nga disa universitete të vendit dhe ato të […]

By admin | Njoftime
DETAIL
Page 64 of 81« First...102030...6263646566...7080...Last »