Njoftime

Jul
13

Njoftim për pjesëmarrje në Konferencën Botërore vjetore mbi Bioetikën, Etikën mjekësore dhe Ligjin shëndetësor

UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË   Universiteti i Mjekësisë, Tiranë informon pedagogët, studiuesit shkencor, doktorantët dhe studentët e interesuar rreth mundësisë së pjesëmarrjes në Konferencën Botërore vjetore të 11-të mbi Bioetikën, Etikën mjekësore dhe Ligjin shëndetësor (World Conference on Bioethics, Medical Ethics and Health Law) që organizohet nga Departamenti i UNESCO-s për Bioetikën, në bashkëpunim me Shoqatën Botërore të Mjekësisë (World Medical Association – WMA) […]

By admin | Njoftime
DETAIL
Jun
29

RREGULLORE PËR ORGANIZIMIN E PROVIMIT TË RICERTIFIKIMIT PËR PROFESIONISTËT E SHËNDETËSISË

  Në bazë të nenit 33 të Ligjit nr. 10107, datë 30.03.2009 “Për kujdesin shëndetësor në Republikën e Shqipërisë” dhe në përputhje me vendimin e Bordit të Ricertifikimit dhe Akreditimit nr.97, datë 24.02.2015 “Për provimin e ricertifikimit të profesionistëve të shëndetësisë“, Universiteti i Mjekësisë, Tiranë në bashkëpunim me Qendrën Kombëtare të Edukimit në Vazhdim (QKEV), si dhe në kuadër të […]

By admin | Njoftime
DETAIL
Jun
09

KONFERENCA SHKENCORE NDËRKOMBËTARE “MJEKËSIA NATYRALE E BIOINTEGRUAR DHE SHKENCAT BASHKËKOHORE”

Ditën e Enjte, më datë 04 Qershor 2015, në sallën e Amfiteatrit të Fakultetit të Shkencave Mjekësore Teknike të Universitetit të Mjekësisë, Tiranë (UMT), Fakulteti i Shkencave Mjekësore Teknike në bashkëpunim me Institutin e Mjekësisë së Biointegruar të Romës, Itali, organizuan konferencën shkencore ndërkombëtare me temë: “Mjekësia natyrale e biointegruar dhe shkencat bashkëkohore”. Punimet e […]

By admin | Njoftime
DETAIL
Jun
09

LEKSION I HAPUR MBI DHUNËN NDAJ GRAVE I ZONJËS ARIEL AHART NË REKTORATIN E UNIVERSITETIT TË MJEKËSISË, TIRANË

Ditën e Enjte, më datë 4 Qershor 2015, Universiteti i Mjekësisë, Tiranë priti në ambjentet e Rektoratit Dr. Ariel Ahart, bashkëshorten e Ambasadorit të Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Tiranë, Shkëlqesisë së Tij Z. Donald Lu. Zonja Ariel Ahart ishte e ftuar nga Fakulteti i Shëndetit Publik në kuadër të nismës së informimit kundër […]

By admin | Njoftime
DETAIL
Page 72 of 90« First...102030...7071727374...8090...Last »