Doktoraturat

Jul
01

Disertacion i ELIDA PEKA(ZOGA)- FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKËSORE TEKNIKE

UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKËSORE TEKNIKE TEMA: “PREVALENCA E OBEZITETIT DHE LIDHJA E TIJ ME FAKTORET DEMOGRAFIKE, SOCIO-EKONOMIKE,NDRYSHIMET NE STILIN E TE JETUARITTEK FEMIJET E GRUPMOSHAVE11, 13, 15 VJEC” Specialiteti: SHËNDET PUBLIK Disertacion i paraqitur për arritjen e gradës shkencore “Doktor” Udhëheqës shkencor:                       […]

By admin | Doktoraturat
DETAIL
Jul
01

Disertacion i ETLEVA RUSTAMI- FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKËSORE TEKNIKE

UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKËSORE TEKNIKE TEMA: “NDIKIMI I LINDJEVE ME SEXIO- CESAREA, KRAHASUAR ME LINDJEN VAGINALE, LIDHUR ME SËMUNDSHMËRINË AMËTARE DHE ATË NEONATALE” Disertacion i paraqitur për arritjen e gradës shkencore “Doktor” Udhëheqës shkencor:                                       […]

By admin | Doktoraturat
DETAIL
Jul
01

Disertacion i ETLEVA SMAKAJ- FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKËSORE TEKNIKE

UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKËSORE TEKNIKE TEMA: “STUDIM MBI MËNYRAT E USHQYERJES DHE SITUATËN NUTRICIONALE NË ADOLESHENTË TË REPUBLIKËS SË SHQIPËRISË” Specialiteti: SHKENCAT INFERMIERORE Disertacion i paraqitur për arritjen e gradës shkencore “Doktor” Udhëheqës shkencor:                                       […]

By admin | Doktoraturat
DETAIL
Jul
01

Disertacion i FLORA ZYBERAJ- FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKËSORE TEKNIKE

UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKËSORE TEKNIKE TEMA: “PREVALENCA E ÇRREGULLIMEVE TË ANKTHIT NË STUDENTË E UNIVERSITETIT MJEKËSISË TIRANË” Disertacion i paraqitur për arritjen e gradës shkencore “Doktor” Udhëheqës shkencor:                                               Kandidati:   […]

By admin | Doktoraturat
DETAIL
Page 4 of 63« First...23456...102030...Last »