Doktoraturat

Jul
12

Disertacion i Elvira Baze- FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKËSORE TEKNIKE

UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKËSORE TEKNIKE TEMA: “PREVALENCA E MBIPESHËS DHE OBEZITETIT TEK FËMIJËT 7-8 VJEÇARË TË QYTETIT TË TIRANËS. NDIKIMI I FAKTORËVE TË BRENDSHËM DHE TË JASHTËM NË SHTIMIN E SAJ” Disertacion i paraqitur për arritjen e gradës shkencore “Doktor” Udhëheqës shkencor:                       […]

By admin | Doktoraturat
DETAIL
Jul
10

Disertacion i VABONA BEZHANI- FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKËSORE TEKNIKE

UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKËSORE TEKNIKE TEMA: “Stresi prindëror tek pacientët pediatrikë”  Disertacion i paraqitur për arritjen e gradës shkencore “DOKTOR NË SHKENCA INFERMIERORE” Udhëheqës shkencor:                                               Kandidati:         […]

By admin | Doktoraturat
DETAIL
Jul
10

Disertacion i Merita Grajqevci Kotori- FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKËSORE TEKNIKE

UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKËSORE TEKNIKE TEMA: “SINDROMI POLIFOLIKULAR TE PACIENTET ME AKNE VULGARE” Specialiteti: DERMATOVENEROLOGJIA Disertacion i paraqitur për arritjen e gradës shkencore “Doktor” Udhëheqës shkencor:                                               Kandidati:       […]

By admin | Doktoraturat
DETAIL
Jul
10

Disertacion i Orgeta Dervishi- FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKËSORE TEKNIKE

UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKËSORE TEKNIKE TEMA: “TRAJTIMI I RETINOPATISË DIABETIKE” Specialiteti: OKULISTIKË Disertacion i paraqitur për arritjen e gradës shkencore “Doktor” Udhëheqës shkencor:                                               Kandidati:   Prof. As. Vilma Mema   […]

By admin | Doktoraturat
DETAIL
Page 3 of 6312345...102030...Last »